Harald Zwart rammet av frekke tyver

Men den norske Hollywood-regissøren avslører at det var kjeltringene som ble sittende igjen med skjegget i postkassa.

BLE ROBBET: Harald Zwart er blitt utsatt for innbrudd på familiens hytte. Filmregissøren, som er oppvokst i Fredrikstad, er her avbildet på en filmpremiere i Toronto, Canada i 2013. Foto: © Baden Roth/Demotix/Corbis
BLE ROBBET: Harald Zwart er blitt utsatt for innbrudd på familiens hytte. Filmregissøren, som er oppvokst i Fredrikstad, er her avbildet på en filmpremiere i Toronto, Canada i 2013. Foto: © Baden Roth/Demotix/Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Regissør Harald Zwart (50), som har gjort suksess med filmer som «The Karate Kid» og «One Night at McCool's», ble nylig utsatt for innbrudd.

Det skriver Fredriksstad Blad på nett tirsdag.

Den norske Hollywood-regissøren omtalte innbruddet, som inntraff på feriestedet til familien, på Instagram natt til tirsdag. Der forteller Zwart at tyvene tok med seg en kopi av et William Turner-maleri som han har malt selv.

Overfor Fredriksstad Blad tar filmregissøren tyveriet med relativt godt humør:

- Hehe, tyvene vil nok få seg en kjedelig overraskelse. Men jeg tar det som et kompliment dersom tyvene trodde at maleriet var ekte, sier Zwart til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

Utbytte med lav verdi

Innbruddstyvene kan altså neppe glede seg over noen stor gevinst på det «hjemmelagde» maleriet de robbet Zwart for, på tross av det berømte motivet.

Den suksessrike filmskaperen, som har to barn med kona Veslemøy, legger til at han likevel håper på at maleriet hans kan komme til rette, siden det har affeksjonsverdi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer