STRÅLER AV LYKKE: Harald Rønneberg og kona Sølvi fikk en sønn i jula. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
STRÅLER AV LYKKE: Harald Rønneberg og kona Sølvi fikk en sønn i jula. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Harald Rønneberg avslører babyens navn

Etter å ha prøvd i åtte år ble Harald Rønneberg og kona endelig foreldre i desember.

SEOGHØR.NO: For to uker siden kom den gledelige nyheten om at Harald Rønneberg (41) og kona Sølvi (41) hadde blitt foreldre for første gang.

- Det er helt fantastisk å endelig bli mamma og pappa. Han har tatt oss med storm og vi henger med så godt vi kan, uttalte de i pressemelding.

Under torsdagens «Senkveld»-innspilling lettet den nybakte pappaen ytterligere på sløret rundt familiens nye tilskudd, skriver Dagbladet.

Den populære programlederen fortalte blant annet publikum at sønnen har fått navnet Ludvig, og at han var en etterlengtet gutt.

- Endelig er vi foreldre. Det går kjempebra, og Sølvi og jeg er superstolte. Vi holdt på i åtte år, blant annet med prøverør og adopsjon. Vi er jo begge over 40, og begynte å få dårlig tid. Så nå valgte vi å gå for surrogati i USA. Han er helt nydelig, avslørte han, ifølge nettstedet.

Harald viste også frem bilder av lille Ludvig.

- Jeg må få ny telefon for nå har jeg ikke plass til flere bilder. Vi synes han er den peneste i hele verden, smilte han.

Etter å ha vært kjærester i lang tid, giftet Rønneberg og Sølvi seg ved Fredriksten festning i Halden på sensommeren i 2011.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke amme babyen min