Harald Rønneberg: - Jeg er en litt klengete pappa

Harald Rønneberg åpner seg om livet som småbarnsfar.

ELSKER Å VÆRE PAPPA: Det er snart to år siden Harald Rønneberg og kona Sølvi ble foreldre for første gang.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ELSKER Å VÆRE PAPPA: Det er snart to år siden Harald Rønneberg og kona Sølvi ble foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne måneden er det 13 år siden Harald Rønneberg (43) og Thomas Numme (46) sjarmerte seg inn i de norske hjem med TV 2-programmet «Senkveld». 

Talkshowet ble en gedigen suksess og gutta er nå i gang med sin 27. sesong.

Men det er ikke bare på jobben Rønneberg stortrives.

Han koser seg også enormt hjemme med sin lille hjerteknuser Ludvik.

Jula 2014 ble han og kona Sølvi Haugland (42) foreldre for første gang, og den populære programlederen legger ikke skjul på at han elsker livet som småbarnsfar.

- Livet endrer seg. Jeg så sånn frem til å bli pappa. Jeg var 41 år da det skjedde, og har levd et liv hvor nesten det eneste jeg måtte ta hensyn til er min kone og meg selv.

- Det er veldig deilig å få en som driter i hva jeg driver med, og når jeg kommer hjem er det ingen som bryr seg om at jeg har vært ute på et kjempekult oppdrag. Jeg må være pappa, jeg, og det liker jeg veldig godt, forteller han til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERDUO: 12. september 2003 gikk det aller første Senkveld-programmet på lufta. 13 år senere holder Harald og Thomas fremdeles koken.
SUPERDUO: 12. september 2003 gikk det aller første Senkveld-programmet på lufta. 13 år senere holder Harald og Thomas fremdeles koken. Vis mer

En eventyrpappa

Å få barn har gitt Harald et nytt perspektiv på livet, og han er ikke redd for å overøse sønnen med kjærlighet.

- Jeg kysser veldig mye på ham. Jeg er en litt klengete pappa. Jeg er også en eventyrpappa. Han får være med på mye rock'n'roll. Jeg har bestemt meg for at jeg skal kysse på ham så lenge han lar meg få lov, sier Rønneberg til bladet.

Lille Ludvik var et etterlengtet barn. Harald og Sølvi, som giftet seg sommeren 2011, hadde nemlig prøvd å bli foreldre i åtte år før de endelig fikk sønnen.

- Endelig er vi foreldre. Det går kjempebra, og Sølvi og jeg er superstolte. Vi holdt på i åtte år, blant annet med prøverør og adopsjon. Vi er jo begge over 40, og begynte å få dårlig tid. Så nå valgte vi å gå for surrogati i USA. Han er helt nydelig, avslørte Harald under en «Senkveld»-innspilling kort tid etter fødselen. 

GOD SKOLE: Thomas Numme og kona Annette Walter Numme har tre barn, og Harald og Sølvi har fått mange gode råd fra venneparet. Her er firerbanden fotografert under Gullruten i Bergen i mai i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GOD SKOLE: Thomas Numme og kona Annette Walter Numme har tre barn, og Harald og Sølvi har fått mange gode råd fra venneparet. Her er firerbanden fotografert under Gullruten i Bergen i mai i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Det var en spesiell dag å føde ham inn i verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer