Harald Rønneberg: - Jeg er en litt klengete pappa

Harald Rønneberg åpner seg om livet som småbarnsfar.

ELSKER Å VÆRE PAPPA: Det er snart to år siden Harald Rønneberg og kona Sølvi ble foreldre for første gang.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ELSKER Å VÆRE PAPPA: Det er snart to år siden Harald Rønneberg og kona Sølvi ble foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne måneden er det 13 år siden Harald Rønneberg (43) og Thomas Numme (46) sjarmerte seg inn i de norske hjem med TV 2-programmet «Senkveld». 

Talkshowet ble en gedigen suksess og gutta er nå i gang med sin 27. sesong.

Men det er ikke bare på jobben Rønneberg stortrives.

Han koser seg også enormt hjemme med sin lille hjerteknuser Ludvik.

Jula 2014 ble han og kona Sølvi Haugland (42) foreldre for første gang, og den populære programlederen legger ikke skjul på at han elsker livet som småbarnsfar.

- Livet endrer seg. Jeg så sånn frem til å bli pappa. Jeg var 41 år da det skjedde, og har levd et liv hvor nesten det eneste jeg måtte ta hensyn til er min kone og meg selv.

- Det er veldig deilig å få en som driter i hva jeg driver med, og når jeg kommer hjem er det ingen som bryr seg om at jeg har vært ute på et kjempekult oppdrag. Jeg må være pappa, jeg, og det liker jeg veldig godt, forteller han til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

En eventyrpappa

Å få barn har gitt Harald et nytt perspektiv på livet, og han er ikke redd for å overøse sønnen med kjærlighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer