Harald Eias TV-stunt gikk ikke som planlagt

«Brille»-kollegaene klarte ikke å holde latteren tilbake, da de hørte hva som ble sagt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke hadde det populære TVNorge-programmet «Brille» premiere med sin fjerde sesong. 

I onsdagens episode får programleder Harald Eia (50) og Bård Tufte Johansen (46) besøk av komikerne Else Kåss Furuseth (35), Mikkel Niva (28) og NRK-programleder Anne Lindmo (46).

Under programmet tar Harald Eia blant annet opp temaet om at det norske språket stadig er i endring. I den forbindelse skal han slå av en prat med en amerikansk student i salen.

Se video øverst i saken!

Publikum og de tre paneldeltakerne bryter imidlertid ut i full latter når Eia prøver å kommunisere med den kvinnelige BI-studenten. 

Komikerens engelskkunnskaper er nemlig ikke helt på topp.

«How do you have it here i Norway?» spør komikeren litt stammende, noe som fører til latter fra deltagerne i programmet.

Eia blir tydelig pinlig berørt av sitt eget spørsmål når han innser at spørsmålet ikke kom helt riktig ut, og han er rask med å forsvare seg selv:

- Ikke bry dere om min engelsk, roper han ut til de fortsatt lattermilde gjestene.

Saken fortsetter under bildet. 

ARTIG GJENG: I ukens program er det Anne Lindmo (t.v), Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva som er gjester.  Foto: TVNorge
ARTIG GJENG: I ukens program er det Anne Lindmo (t.v), Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva som er gjester. Foto: TVNorge Vis mer

Følsomt øyeblikk

Det humorbaserte kunnskapsprogrammet har gitt mange minneverdige TV-øyeblikk gjennom de tre sesongene som tidligere har blitt sendt på TVNorge.

Men det er ikke bare humor og latter komikerduoen Harald Eia og Bård Tufte Johansen har bydd på. 

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Harald Eia og Bård Tufte Johansen er en populær komikerduo. De er nå aktuelle med fjerde sesong av TVNorge-suksessen «Brille».  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Harald Eia og Bård Tufte Johansen er en populær komikerduo. De er nå aktuelle med fjerde sesong av TVNorge-suksessen «Brille». Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2014 dediserte Eia et øyeblikk til sin avdøde far, Gunnar, som gikk bort i 2004. 

- Før vi avslutter: Det er omtrent på dagen ti år siden min far døde, sa programlederen, som benyttet de neste sekundene på å hylle sin store inspirasjonskilde.

- All nysgjerrighet og spørrelyst har jeg fra ham, og jeg håper jeg har klart å videreformidle det her i «Brille». Derfor vil jeg gjerne få lov til å dedikere dette programmet til faren min, sa han.

Gunnar var førsteamanuensis ved Oslo Ingeniørhøgskole frem til pensjonsalder, og gjorde en rekke TV-opptredener i et av Haralds tidligere programmer, «Åpen post».

«Brille» sendes på TVNorge onsdag kveld kl. 21.30.

LES OGSÅ: Brukte tusenvis på nesespray og junk food

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer