- Har vurdert å trekke meg hver dag

Danse-Cecilies partner følte det som at kona skulle føde... Se video!

DANSET MED SMERTER: Cecilie Skog gennomførte dansen med to brukne ribbein under tv programmet Skal vi danse lørdag kveld.   Foto: SCANPIX
DANSET MED SMERTER: Cecilie Skog gennomførte dansen med to brukne ribbein under tv programmet Skal vi danse lørdag kveld. Foto: SCANPIX Vis mer
Se video med Cecilie Skog og dansepartneren Tobias nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det Stine Buer, mest kjent for sin programlederrolle i NRK, som måtte forlate parketten i «Skal vi danse». Blant dem vi også får se igjen neste uke er Cecilie Skog (36) og dansepartneren Tobias Karlsson, som gikk videre i TV 2-programmet tross en svært turbulent treningsuke.

Etter forrige helgs «Skal vi danse» kunne Seher.no nemlig avsløre at den kjente ekspedisjonsfareren hadde pådratt seg ribbeinsbrudd. Dette har - naturligvis - satt et stort preg på dansingen denne uka.

- Uka har vært preget av at jeg har hatt to ribbeinsbrudd, og det har vært ganske vondt. Men vi har jobbet knallhardt, og Tobias har vært helt fantastisk. Han har gjort alt for å hjelpe meg opp på parketten når jeg har ligget der og hatt veldig vondt, forteller Cecilie til Seher.no etter at lørdagens dans er overstått med glans.

- Går det an å beskrive den smerten du har opplevd i det siste, Cecilie?

- Det har vært mye gråt, mest fordi jeg har vært så sint - nettopp fordi jeg ikke har fått til å trene ettersom det har gjort så vondt. Jeg har blitt sint og fortvilet, og da har jeg begynt å gråte litt. Det har vært mye følelser denne uka, veldig mye følelser. Men Tobias har holdt oss oppe - fysisk og mentalt.

Etter at Seher.no avslørte hvilken skade 36-åringen lider av, har Cecilie og Tobias opplevd et vanvittig trøkk fra pressen. Til Seher.no innrømmer Tobias også at det har vært tøft å se dansepartneren i så store smerter i det siste.

- Å bare se at partneren min har så vondt, og at man ikke engang vet om man stiller på lørdag, jeg vet ikke - man vil bare bære henne fram i bomull. Jeg følte det som at kona mi skulle ha barn. Jeg kunne ikke ta noen av smertene inn, hun måtte bare bære alt selv. Det er veldig frustrerende, forteller han til Seher.no.

- Har du noen gang vurdert å trekke seg fra programmet, Cecilie?
 
- Hver eneste dag. Det var egentlig lørdag morgen at vi bestemte oss for å være med. Og det var slettes ikke sikkert at vi skulle gå videre i dag. Hadde vi røket ville det i hvert fall blitt med flagget til topps, sier Cecilie, som var gjennom et aldri så lite helvete på parketten lørdag kveld.

- For å være helt ærlig, så var det ikke veldig gøy å danse i dag. Men vi kom oss igjennom, smiler den alltid like blide 36-åringen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg syntes det var litt over kanten

Se video med Cecilie Skog og dansepartneren Tobias her:[obj:media:9109]