Lorde:

- Har vondt hele tiden

Brutalt ærlig overfor fansen.

TØFF TID: Artisten Lorde er ærlig om at hun har det vanskelig for tiden. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB
TØFF TID: Artisten Lorde er ærlig om at hun har det vanskelig for tiden. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor (26) er best kjent under artistnavnet Lorde, og trolig mest kjent for låten «Royals».

I et nytt brev til fansen, delt via hennes personlige Tumblr, er hun brutalt ærlig og åpner seg om det hun beskriver som et utfordrende år.

Hun innleder med å fortelle at hun allerede hadde skrevet et brev, men at det ikke var sannheten - og at hun derfor starter på nytt igjen.

Denne videoen har gått viralt på sosiale medier etter at en influenser havner i en konfrontasjon på et American Airlines fly. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Video: Twitter Vis mer

«Jeg lever med kjærlighetssorg igjen. Det er annerledes, men det samme. Jeg har vondt hele tiden, jeg glemmer hvorfor, også husker jeg det. Jeg prøver ikke å flykte fra smerten, jeg forstår nå at smerte ikke er noe å flykte fra, men at det faktisk er stor skjønnhet i å bevege seg med den. Men noen ganger er jeg lei av å være med meg selv», skriver hun kryptisk - uten å avsløre hva hennes nåværende sivilstatus er.

VONDT: Lorde forteller at hun lever med smerter. Foto: Skjermdump Instagram
VONDT: Lorde forteller at hun lever med smerter. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Lorde har siden 2015 vært koblet til Justin Warren (42). Om de fortsatt er et par er dermed usikkert.

Artisten forklarer videre at hun sliter med noen mystiske helseplager, uten at hun vet hva det er og hvordan det kan behandles.

«Kroppen min er virkelig betent, den prøver å fortelle meg noe og jeg prøver å høre, men ingenting ser ut til å hjelpe og jeg blir frustrert. Tarmen min fungerer ikke som den skal, huden min er verre enn noen gang, jeg har blitt syk et halvt dusin ganger».

OPPSIKTSVEKKENDE PROTEST: Denne demonstrasjonen mot kashmir-industrien har fått mye oppmerksomhet på grunn av måten den ble utført på. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Video: Kameraone / Peta Vis mer

26-åringen forteller at hun virkelig har prøvd å lytte til kroppen sin, men at det har vært vanskelig - og at det har vært det lenge.

«Jeg har blitt konfrontert med alle de gangene jeg har ignorert kroppens ønsker og ikke gitt den det den trengte, og skammet meg over det. Jeg tok en håndfull piller og kjempet meg gjennom».

«Den lille gule pillen jeg tok hver morgen i tusenvis av morgener, helt siden jeg var 15 år, sluttet jeg å ta for fem dager siden. Vi får se hvordan det går», avslutter hun kryptisk.

LES OGSÅ: - Det var et enkelt valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer