Har vist kroppen på skjermen i 10 år

- Vi tenker at vi holder oss godt, sier Thomas Numme.

SEOGHØR.NO: I ti år har Thomas Numme (43) og Harald Rønneberg (40) delt humor, glede og ikke minst kroppene sine med det norske folk.

I en rekke innslag har nemlig programlederduoen stilt i bare nettoen og er ikke sjenert for å vise seg frem foran kameraene.

Da de konkurrerte mot rapperne Erik og Kriss i å kaste diskos mistet Thomas tøystykket som skjulte hans edlere deler. Selv om han ble litt flau, var han svært fornøyd med kastet!

Ingen hemninger

Rønneberg har vist frem fysikken flere ganger, blant annet i en sketsj sammen med skuespiller Ane Dahl Torp. Han kastet også alle hemninger da han prøvde seg som aktmodell.

En skikkelig manndomsprøve var det også da Thomas og Harald konkurrerte om å være barskest ved å stå nakne i Drøbaksundet. Da danskebåten kjørte forbi var ikke Harald like høy i hatten der han dekket seg til med hendene.

GA ALT: Da Thomas skulle kaste diskos røk klærne i forsøket.  Foto: TV 2
GA ALT: Da Thomas skulle kaste diskos røk klærne i forsøket. Foto: TV 2 Vis mer

Begge to stilte også kliss nakne på scenen under utdelingen av Spellemannsprisen i 2008.

Når de ser tilbake på naken-stuntene er de godt fornøyd med seg selv.

- Vi tenker at vi holder oss godt. Jeg står på stedet hvil, har vært sånn i 10 år, sånn er det liksom, sier Thomas Numme med glimt i øyet.

- Vi har hatt en fantastisk evolusjon rent kroppsmessig, mener Harald.

Seoghør.no møter dem rett etter den storslagne jubileumsforestillingen i Oslo Spektrum. Der de blant annet rocket scenen sammen med John Carew og fikk besøk av verdensstjernen Robbie Williams.

- Det var helt ubeskrivelig. Noe har man fått med seg og andre ting husker man ikke. Det var et sterkt øyeblikk, mener Numme.

NAKENSJOKK: Under utdelingen av Spellemannprisen i 2008 ble artist Ida Maria flankert av to modige programledere.  Foto: NTB scanpix
NAKENSJOKK: Under utdelingen av Spellemannprisen i 2008 ble artist Ida Maria flankert av to modige programledere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Feiret med venner og familie

Publikum fikk også en rekke tilbakeblikk på «Senkvelds» historie som startet i september 2003, rett etter at Thomas og Harald hadde vunnet Norges hjerter da de ledet den første sesongen av «Idol». Selv synes de er gøy å se tilbake på gamle høydepunkter.

- Man føler ikke man har forandet seg, men det har man faktisk, littegrann, sier Harald og ler.

Rett etter sending ble jubilantene overstrømmet av klemmer og gratulasjoner fra familie og venner i Oslo Spektrum.

Jan Fredrik Karlsen, Kristoffer Tømmerbakke, Silje Hvarnes, Anne Rimmen, Lars Monsen og Anbjørg Sætre Håtun var blant kjendisene i salen. På scenen fikk gutta selskap av blant andre Herbjørg Kråkevik, John Carew, Marion Ravn, Haddy N'jie, Jens Stoltenberg og Jon Almaas.

JUBILANTER: I ti år har Thomas og Harald vært fast fredagsunderholdning for nordmenn.  Foto: FameFlynet Norway
JUBILANTER: I ti år har Thomas og Harald vært fast fredagsunderholdning for nordmenn. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Senkveld-gutta satte fyr på Carew