Har vi ikke sett denne kjolen før?

18 år etter at Liz Hurleys fikk folk til å gispe, dukket lady Gaga opp i samme antrekk!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga er kjent for sine mange originale antrekk, som blomsterhjelmen hun brukte under London Fashion Week, og kjøttkjolen hun brukte på forsiden av bladet Vogue i 2010.

Men nå er det tydeligvis retro-mote som gjelder for «Poker Face»-sangerinnen.

Da hun tirsdag forlot sitt hotell i Milano, viste lady Gaga seg fram i den italienske designeren Versaces berømte «sikkerhetsnål»-kjole.

Kjolen ble berømt, da den engelske modellen og skuespilleren Liz Hurley brukte den til premieren på filmen «Fire bryllup og en gravferd» i 1994.

LES OGSÅ: Se Hurley spøke med egne bikinibilder

Hurley var på den tiden sammen med filmens store stjerne, Hugh Grant, men ble selv en medieyndling i etterkant av kjolestuntet.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER.

Det er foreløpig ikke kjent om det er ønsket om å hylle Versace, eller Hurley, som er bakgrunnen for lady Gagas valg av antrekk.

Med i hennes følge var blant annet hennes gode venn, kjendisfotografen Terry Richardson, som er kjent for å få sine modeller til å vise seg fram på uvante måter.

Tidligere har han blant annet fått supermodellen Kate Upton til å danse bikinidansen «Cat Daddy» foran hans videokamera, men det er foreløpig ikke kjent om lady Gaga planlegger noe lignende i løpet av Italia-oppholdet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastet roser på fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer