Live Nelvik og Tore Sagen:

- Har vi bryllupsdag nå?

NRK-paret glemte at de kan feire fem år som mann og kone.

VISSTE IKKE: Live Nelvik og Tore Sagen ble overrasket da Se og Hørs reporter minte de på at de har bryllupsdag. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LATTER/ OSLO (Se og Hør): For en drøy måned siden ble NRK-paret Live Nelvik (35) og Tore Sagen (37) foreldre for tredje gang, da datteren Ingrid kom til verden. Fra tidligere har paret døtrene Liv og Elsa sammen.

Se og Hør møtte de ferske trebarnsforeldrene på Latter i Oslo torsdag kveld, hvor de for anledningen hadde barnefri for å overvære Pernille Sørensens (40) rykende ferske forestilling, «Kultur».

EKTEPAR: Live Nelvik og Tore Sagen giftet seg 24. august 2013. Torsdag var de sammen på «Kultur»-premieren til Pernille Sørensen, Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
EKTEPAR: Live Nelvik og Tore Sagen giftet seg 24. august 2013. Torsdag var de sammen på «Kultur»-premieren til Pernille Sørensen, Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Må kysse mer

Tore spiller mot Pernille i NRKs komiserie «Side om Side», hvor de to spiller et par som har to barn sammen. Å «låne» bort ektemannen til Pernille, ser ikke Live på som noe problem. Snarere tvert imot.

- Jeg har ikke lånt ham bort til noen andre, men jeg tror Pernille er den beste å låne ham bort til, sier hun, og legger til:

- Jeg synes de burde kysse mer for at det skal være troverdig. Jeg synes dere kysser litt lite til å være et par. Så - så hyggelig synes jeg det er, sier Live til Se og Hør.

Til tross for at Lisbeth Berg og Frode Pedersen, som Pernille og Tore spiller i «Side om Side», bare er samboere, er Tore i virkeligheten gift med Live Nelvik.

TV-PAR: Pernille og Tore spiller samboerparet Lisbeth Berg og Frode Pedersen i «Side om Side». NRK
TV-PAR: Pernille og Tore spiller samboerparet Lisbeth Berg og Frode Pedersen i «Side om Side». NRK Vis mer

Glemte bryllupsdagen

De to ble smidd i hymens lenker 24. august for fem år siden, men torsdag kveld hadde de helt glemt at de kunne feire fem års bryllupsdag dagen etter - fredag 24. august:

- Har vi det? Takk! sier Live, som altså blir minnet på at de fredag har vært gift i fem år.

- Det er fem år, ja, det er kjempebra, skyter Tore inn.

Når det gjelder feiring av bryllupsdagen, kan paret avsløre at det er en dag de som regel ikke feirer noe særlig. Og skal vi tro ekteparet, er det ifølge dem nettopp det som er nøkkelen til suksess i ekteskapet.

- Unngå sånne fallgruver som Valentines, bryllupsdager, den type feiringer. Fallhøyden er så stor, for folk har veldig høye forventninger. Vi feirer ingenting sånt. Vi feirer bursdager, sier Live.

Og bursdager å feire er det blitt mange av for det flotte ekteparet. Etter å ha ønsket sin tredje datter velkommen tidligere i sommer, har de nå tre døtre sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille": Programleder Harald Eia ber ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen kysse. Vis mer

Mer kvinnelig

Som eneste mann i huset kan Tore innrømme at han i motsetning til å bil ekstra matcho, blir mer kvinnelig av å ha fire jenter i hjemmet.

- Macho? Nei, jeg har heller glidd over til å bli mer kvinne. Jeg har mer kvinnelige egenskaper enn mannlige, forteller han og sier at han blant annet stryker sengetøy.

- Jeg har en liten kvinne inni meg, legger han til.

At hverdagen som småbarnsforeldre har forandret seg etter at de fikk sitt tredje barn, legger de ikke skjul på. Den ferske trebarnsmoren innrømmer at hverdagen er blitt mer hektisk nå.

- Det er mer å gjøre da, med tre barn. Nå skal ikke jeg skremme folk fra å få flere barn, for vi i Norge trenger flere barn, men det er mye å gjøre, sier Live.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES PÅ JOBB: Live Nelvik og Tore Sagen møtte hverandre i gangene på NRK-huset. Foto: Se og Hør
MØTTES PÅ JOBB: Live Nelvik og Tore Sagen møtte hverandre i gangene på NRK-huset. Foto: Se og Hør Vis mer

Barnetrygd

Tore på sin side forteller at han trodde det skulle bli satt mer pris på at de får flere barn.

- Vi er litt skuffa over insentivene som myndighetene har. Jeg trodde vi skulle bli kasta penger etter, men det kommer en dåpsattest, og så er vi ferdige, spøker Tore.

- Det kommer jo barnetrygd da, men det er ikke mye, skyter Live inn.

Barnetrygden har imidlertid ekteparet planer om å bruke opp på premieren på Latter, sier de lattermildt.

- 970 kroner. I kveld skal vi drikke opp den barnetrygden.

LES OGSÅ: - Tenkte: «Shit, nå må jeg skifte bleier igjen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer