Vita og Wanda Mashadi:

- Har ventet litt på det

Helgen ble ikke den Vita og Wanda Mashadi hadde håpet på.

ISOLERES: Vita og Wanda Mashadi er for tiden i isolasjon etter coronasmitte. Foto: Espen Solli
ISOLERES: Vita og Wanda Mashadi er for tiden i isolasjon etter coronasmitte. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norges tvilling-influensere Vita og Wanda Mashadi (29) har blitt godt kjent gjennom deltakelser i programmer som «Kompani Lauritzen», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Camp Kulinaris».

I fjor kunne tvillingene dele den hyggelige nyheten om at de hadde kjøpt seg leilighet sammen, og at det etter å ha delt seng i mange år endelig skulle få eget soverom og bad. Leiligheten har de brukt mange måneder på å pusse opp, men i fjor høst var drømmeleiligheten endelig klar.

Vita og Wanda deler flittige oppdateringer fra leiligheten med følgerne sine og det er ingen tvil om at de trives i sitt nye hjem.

Og godt er det. Torsdag denne uken testet Vita nemlig positivt for coronaviruset, bare få dager etter hun fikk sitt tredje stikk av vaksinen.

LYSTNE: Vita og Wanda Mashadi likte å se på venninna Siri Kristiansen danse, og innrømmer at de gjerne vil være med selv. På én betingelse. Reporter: Martine Johansen. Video: Kine Falch Vis mer

- Holder sammen

- Jeg har egentlig ventet litt på det. Jeg testet meg på torsdag fordi jeg ble litt snørrete, også var den positiv. Jeg er litt tett i nesen, det minner om en mild forkjølelse, forteller 29-åringen til Se og Hør.

Selv med milde symptomer ble det isolasjon og nærkontaktkarantene på tvillingene.

- Vi fant fort ut at vi holder sammen og isolerer oss sammen. Så håper vi at Wanda også blir smittet så vi blir ferdige med det.

- Vi prøver å gjøre det til en hyggelig greie, og det er ingenting i veien for det. Ingen av oss er syke.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Det er imidlertid bare Vita som har testet positivt. Wanda er foreløpig ikke smittet, noe de selv synes er veldig rart.

- Vi driver ikke og klemmer, men vi sitter jo i samme sofa og lager mat på samme kjøkken.

Samtidig er de veldig glade for at de nå har litt større plass å bevege seg på, og at det ikke er den gamle leiligheten de må isolere seg i.

- Blir litt rastløse

Med begge søstrene i karantene betyr det at ingen av dem kan gå på butikken eller gjøre andre ærender. Heldigvis er familie og gode venner behjelpelige med å levere både mat og snacks på døren.

BILDEKRANGEL: VGTV-profil Mads Hansen gikk hardt ut mot et Instagram-innlegg av Wanda Mashadi. Heldigvis kom tvillingsøsteren til unnsetning. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Vi er heldige som har mamma som bor rett ved, og som elsker å dulle med oss. Så hun kommer på døra hver dag med persiske supper og så har venninner kommet med snop og snacks. Så vi lider ingen nød altså!

Nå handler det meste om å få tiden i isolasjon til å gå for Mashadi-tvillingene, noe som ikke bare er lett når man er «innelåst» i en leilighet.

- Vi blir litt rastløse, men vi er heldige som har hverandre. Nå ser vi serier og lager god mat for å få dagene til å gå. Vi har sett litt på «FBoy Island», og det er helt sykt bra - så det kan vi anbefale!

Jentene forteller at de tenker på karantene som en tvungen ferie. I og med at de kan jobbe hjemmefra blir slike ting heldigvis ikke satt på vent.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Det som imidlertid er litt kjipt er at tvillingene egentlig skulle tilbrakt denne helgen på ski i Hemsedal med gode venner. Slik ble det altså ikke, men Vita og Wanda er allerede i gang med planleggingen av en ny tur.

Dagen etter Se og Hør snakket med tvillingene, tester også Wanda positivt. Begge skal imidlertid ha milde symptomer.

«Formen er fin den altså, det bare renner litt fra nesen», skriver Wanda i en SMS til Se og Hør.

LES OGSÅ: Kuttet ut alkoholen: - Har klikket fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer