Joakim Hykkerud:

- Har ventet lenge på denne dagen

Håndballstjernen Joakim Hykkerud fikk endelig gitt sitt ja til sin utkårede.

GIFT: I går giftet håndballstjernen Joakim Hykkerud seg med Camilla Groth. Foto: Privat
GIFT: I går giftet håndballstjernen Joakim Hykkerud seg med Camilla Groth. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av mars kunne håndballstjerna Joakim Hykkerud (34) avsløre at han hadde gått ned på kne og fridd til sin utkårede, Camilla Groth (25).

Overfor Se og Hør fortalte håndballspilleren at han var både glad og stolt, og at kjæresten kom inn i livet hans for litt over to år siden og har gjort noe med ham.

- Hun er alt det jeg trenger i livet, og hverdagen med henne er aldri kjedelig, sa han.

View this post on Instagram

And she said YES❤️💍

A post shared by Joakim Andre Hykkerud (@hykkers) on

Nå, nesten syv måneder senere har paret giftet seg.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Stolt ektemann

På Hykkeruds Instagram-story har han delt flere bilder fra den minnerike gårsdagen, og overfor Se og Hør kan han fortelle at vielsen fant sted i Heddal stavkirke.

- Vi er super happy! Vi har ventet lenge på denne dagen. Jeg er en stolt mann med ring på fingeren nå, forteller Hykkerud.

Videre forteller Hykkerud at feiringen ble på Garvikstrondi i Seljord.

- Hvordan føles det å være nygift?

- Det føles fantastisk! Jeg er stolt av å ha Camilla som kone, svarer håndballstjernen.

Som følge av coronaviruset har flere kjendisbryllup blitt utsatt, og på spørsmål om hvordan pandemien har påvirket bryllupet til Hykkerud, legger han ikke skjul på at det ble veldig annerledes.

- Feiringen var ferdig rundt midnatt, og hadde egne bord med familie, og husstander. Men det ble en kjempefin dag for det om, påpeker han, og legger til at det ble en rolig kveld da han skulle spille kamp i dag.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Røpet detaljer om frieriet

Som nevnt fridde Hykkerud til Groth i mars, og overfor Se og Hør røpet han detaljer rundt hvordan frieriet fant sted.

- Vi gikk en tur opp til Eikeskar som er et utsiktspunkt i Notodden, og som er et sted som betyr mye for oss, fortalte han, og fortsatte:

- Camilla, Noah (Hykkeruds sønn journ.anm.), hunden vår Lexie og jeg gikk en kveldstur opp dit. Jeg hadde bestemt meg for at frieriet skulle være i naturlig setting, så hun ble veldig overrasket.

Paret traff hverandre under tilfeldige omstendigheter i Hykkeruds hjemby Notodden, en sen kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date, la han til.

LES OGSÅ: Eks-forloveden raser mot stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer