Linni Meister:

- Har våre opp- og nedturer

Ikke alt er fryd og gammen for paret.

FORELSKET: Linni Meister fant lykken med bestevennen Morten Rognstad. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORELSKET: Linni Meister fant lykken med bestevennen Morten Rognstad. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Linni Meister (36) søkte drømmeprinsen på TV innså bestekameraten Morten Rognstad (45) at følelsene han hadde for influenseren ikke lenger var noe han klarte å holde for seg selv.

I «Linnis univers» fikk seerne være vitne til et følelsesladet øyeblikk der Rognstad åpnet seg og fortalte at han hadde falt pladask for Meister.

En god stund etter innspillingen av datingprogrammet innså Meister etter hvert at følelsene var gjensidige.

Etter en nøye gjennomtenkt prosess falt avgjørelsen på at de skulle satse alt på kjærligheten - og på hverandre.

ÅRETS ROMANSE: Her er de nominerte til «Årets romanse» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Når Se og Hør slår på tråden, kan Meister fortelle at de to nylig har tilbrakt fire dager i Cannes for å pleie kjærligheten.

- Kjærligheten blomstrer som aldri før. Vi har våre opp- og nedturer, som alle andre, men jeg er evig takknemlig for at vi hadde den vennskapelige grunnmuren før vi turte å satse på hverandre.

Var ikke bekymret for barna

De har begge barn på hver sin kant, og influenseren priser seg lykkelig over at barna har tatt overgangen fra vennskap til kjærester på en helt uvurderlig måte.

- Vi er blitt en storfamilie. Det er et unikt samhold mellom alle, og det er ekstremt hyggelig at barna våre har funnet hverandre også. Det er jo ikke en selvfølge at slike ting skal gå så bra, spesielt siden det er litt aldersforskjell mellom dem, men det har det heldigvis gjort.

Ifølge Meister har barna, uavhengig av hverandre, lenge hatt et ønske om at det skulle utvikle seg til noe mer enn bare vennskap mellom Meister og Rognstad.

Selv om det hele virker som en ekte kjærlighetshistorie, innrømmer Meister at ikke alt har gått knirkefritt mellom paret når det er andre hensyn som skal tas.

- Det er jo litt nye og andre regler og det er uvant for alle parter, tror jeg. Tidligere har man jo bare vært vant til å se de vennskapelige sidene, men nå er det jo litt annerledes. Man får plutselig kjenne på sjalusi og lignende, men jeg tror det er naturlig når det er mye mer følelser i sving.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

TV-profilen er åpen om at hun nesten ikke har noe gjenlevende familie igjen, og setter derfor ekstra stor pris på at vennskapet til slutt utviklet seg til noe mer.

Hun legger til at hun og hennes utkårede Morten har et vennskap av de sjeldne, og at dersom det mot formodning skulle gå galt, vil det likevel ligge et urokkelig vennskap i bunnen.

Kan stikke av med pris under Reality Awards

Nå er paret nominert i to kategorier under årets Reality Awards. Det er noe Meister ikke ser på med annet enn begeistring.

- Jeg føler meg beæret over at «Linni søker drømmeprinsen» er nominert til «Årets underholdningsprogram». Programmet er noe av det tøffeste jeg har vært med på - både på godt og vondt. Morten og jeg har gått gjennom ekstremt mye, så det betyr mye å bli nominert til «Årets Romanse» i tillegg.

FINALE: Det er endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Det verserte lenge rykter om at det angivelig skal ha vært en gryende romanse mellom Meister og Rognstad under innspillingen av datingprogrammet som hun nå er nominert for, men til Se og Hør sier TV-personligheten at de ryktene har versert i mange år.

- At det har vært spekulasjoner mellom Morten og meg har det gjort i alle år, ikke bare under innspillingen. Vi var jo gode venner i fem år før vi tok forholdet et steg videre, forteller hun.

Angrer ikke

Videre forklarer Meister at hun selvsagt hadde et ønske om å finne kjærligheten under innspillingen, men at det ikke er noe som kan styres.

- Den kommer når du minst venter det, tydeligvis. Jeg er veldig stolt av gutta, produksjonen og programmet i sin helhet. Jeg angrer ikke på at jeg var med. Jeg fikk æren av å bli kjent med flere bra menn, men det var dessverre ingen jeg så for meg en fremtid med, innrømmer Meister.

FUNKYFAM: Hvilken kjendis passer best med Noah Vasstrand? Funkyfam svarer. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

TV-profilen understreker også at det tok flere måneder før hun og Rognstad ble et par, og påpeker at man kan se forholdet utvikle seg i sideprosjektet «Linnis univers».

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

Juryen bestående av Bjørn Asgeirsson i Discovery, Vegard Norman i TV 2, Marius Rønnekleiv i Viaplay og Håvard Prytz i Mastiff, har bestemt hvilke program og karakterer som er blant de nominerte i «Årets underholdningsprogram» og «Årets duo».

LES OGSÅ: Arrangerte minnestund for realitykonge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer