Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

- Har valgt å avlyse bryllupet

Realityparet skulle gifte seg i august, men nå er planene endret - igjen.

ENDRER PLANENE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes skal ikke lenger gifte seg i august. Foto: Privat
ENDRER PLANENE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes skal ikke lenger gifte seg i august. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Realityparet Elin Bergius (28) og Christian Fredrik Trælnes (27) fant tonen under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2015. Siden har de holdt sammen - og skapt et yrende familieliv.

Paret ble nemlig trebarnsforeldre i februar, etter det som ble en litt annerledes avslutning på svangerskapet enn først planlagt. Bergius opplevde nemlig at vannet gikk allerede i uke 37, og legene bestemte seg til slutt for å forløse babyen med keisersnitt.

Denne gang var det en gutt som kom til verden, og gutten har de gitt navnet Mio. Fra før har realityparet de to døtrene Juni (5) og Belle (4).

I 2016 forlovet de seg, og i august skulle paret gå opp kirkegulvet. Det er ikke lenger planen.

LIVREDDE: Da Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes ventet sitt tredje barn sammen, gikk førstnevnte gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Avlyser

Vinteren 2020 kunne Se og Hør avsløre at Bergius og Trælnes skulle bli mann og kone 20. juni samme år. På grunn av pandemien ble denne datoen flyttet.

Nå kan Bergius fortelle at heller ikke denne gang kommer bryllupet, som ble flyttet til i august i år, til å gå etter planen.

- Etter mye om og men har vi valgt å avlyse bryllupet, sier hun når Se og Hør tar kontakt.

Det begrunner hun med at de fremdeles ikke vet hvordan coronasituasjonen ser ut etter sommeren. Ekstra forbehold ønsker de å ta med tanke på at halvparten av gjestene kommer fra Sverige. Bergius er selv svensk.

Hun forsikrer likevel:

- Vi skal fremdeles gifte oss, men når, hvordan og hvor, er ikke planlagt.

Endrer planene

Bergius forteller at hun i utgangspunktet, før den opprinnelige bryllupsdatoen i fjor sommer, hadde helt andre forestillinger om hvordan bryllupet skulle bli.

- Jeg hadde store planer om å komme ridende på en hvit hest, jeg hadde kjøpt flere klesplagg som jeg skulle skifte til i løpet av kvelden, og jeg skulle gjøre dette til en stor og fantastisk dag, forklarer hun.

Nå har hun derimot endret mening:

- Nå tenker jeg ikke sånn i det hele tatt. Nå kan jeg tenke meg å bare gå i rådhuset eller gjøre det i utlandet på en liten, hvit strand.

Bergius forteller at også døtrene maser om at mamma og pappa skal gifte seg, og har gitt klar beskjed om at hun må si «ja» når den tid måtte komme.

- Selvsagt skal jeg si ja til CF (Christian Fredrik, journ.anm.). Men, når det blir, vet jeg ikke, sier hun.

NUMMER TRE: Etter at Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant kjærligheten på «Paradise Hotel», har de fått to jenter sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Vannet gikk

Det var i fjor det ble kjent at den Sandnes-stasjonerte familien skulle få et nytt tilskudd. I februar kom den lille til verden - men fødselen gikk ikke helt som planlagt.

«Verdens fineste pappa rakk akkurat å komme til sykehuset før lillebror kom. Alt gikk veldig fort og gutten vår kom til verden i går, 23. februar klokka 21.22, med keisersnitt», skrev Bergius innledningsvis på Instagram, til et bilde av seg selv fra sykesengen, hvor Trælnes gir henne et kyss på kinnet.

Fødselen skjedde få dager etter at Bergius delte med Instagram-følgerne at hun var innlagt på sykehus grunnet for tidlig vannavgang. Dette innebærer at fostervannet går, uten at det er andre tegn til at fødselen har startet.

Hun ble av den grunn satt på antibiotika i tre dager, for å forhindre infeksjon. I tillegg fikk hun beskjed om at hvis fødselen ikke selv startet før tre dager var gått, måtte den settes i gang.

Forløst med keisersnitt

Det skulle derimot vise seg at de måtte ta ut babyen allerede andre dagen hun var innlagt. Legene fant nemlig ut at navlestrengen lå feil, og derfor besluttet de å forløse barnet via keisersnitt.

- Alt gikk veldig fort, og de oppdaget at navlestrengen ikke lå der den skulle ligge, og at hjerterytmen sank. De fant derfor ut at Elin måtte ta keisersnitt, og jeg måtte komme meg til sykehuset i all hast, sa Trælnes til Se og Hør, og fortsatte:

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Det ble litt spesielt for henne. Det var ikke det som var tanken. Vi hadde et par dager før gått på et kurs om pusting og beherskelse for å ha så lite smerter som mulig under fødsel.

LES OGSÅ: - Veldig begrenset kontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer