- Har vært syk helt siden Robinson

Caroline møtte veggen etter at hun røk ut av TV3-serien.

BLE SYK: Caroline Knutsen sier til Seoghør.no at hun møtte veggen og har vært syk helt siden hun kom hjem fra Robinson-innspillingen i mai. Foto: TV3
BLE SYK: Caroline Knutsen sier til Seoghør.no at hun møtte veggen og har vært syk helt siden hun kom hjem fra Robinson-innspillingen i mai. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Caroline Knutsen (26) måtte torsdag forlate «Robinsonekspedisjonen» på TV3 etter at hun ble stemt hjem av lagkameratene.

Men skuffelsen over å måtte forlate Robinson-øya var ingenting mot problemene den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren har hatt etter at hun kom hjem til Norge.

Ble syk

FØLTE SEG ISOLERT: Caroline Knutsen sier hun følte seg mer isolert fra lagkameratene i tiden rett før hun ble stemt hjem av lagkameratene på Robinson-øya. Foto: TV3
FØLTE SEG ISOLERT: Caroline Knutsen sier hun følte seg mer isolert fra lagkameratene i tiden rett før hun ble stemt hjem av lagkameratene på Robinson-øya. Foto: TV3 Vis mer

Til Seoghør.no avslører Caroline at hun har vært syk nesten sammenhengende etter at hun kom hjem fra innspillingen i Malaysia i mai.

- Først fikk jeg en bakterieinfeksjon slik at jeg måtte få penicilin i en måned. I tillegg slet jeg lenge med å få i meg mat. Immunforsvaret mitt fikk seg en skikkelig trøkk der nede.

- Jeg begynte å kaste opp når jeg spiste og måtte tvinge i meg mat, sier hun til Seoghør.no.

Etter at infeksjonen og problemene med å få i seg mat hadde gitt seg, gikk Caroline på en ny smell da hun pådro seg en kraftig bronkitt.

Saken fortsetter under bildet.

Den varte i hele seks uker.

- Jeg har praktisk talt vært syk helt siden jeg kom hjem fra Robinson-innspillingen. Jeg visste ikke at det skulle være så tøft.

Til tross for plagene, angrer imidlertid ikke Caroline - som var med i «Paradise Hotel» i 2010 - at hun sa ja til å gjøre realitycomeback i «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg føler at jeg lærte mye om meg selv, siden det var så tøft både fysisk og psykisk. I tillegg ble jeg kjent med mange nye mennesker. Jeg angrer ikke på at jeg deltok på Robinson. Det var en kjempetøff, men utrolig lærerik og spennende opplevelse, sier hun til Seoghør.no.

PARADISE HOTEL: Caroline Knutsen var i  2010 med i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Her er hun helt til høyre på bildet. Foto: TV3
PARADISE HOTEL: Caroline Knutsen var i 2010 med i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Her er hun helt til høyre på bildet. Foto: TV3 Vis mer

Hun ble imidlertid ikke overrasket da hun måtte dra hjem.

- Jeg skjønte at noe var i gjære, fordi de andre ikke ville snakke mye taktikk med meg før vi skulle inn til øyrådet. Jeg følte også at jeg stod litt på utsiden av alliansene, så jeg ble ikke overrasket da Christer ropte ut navnet mitt, sier hun.

LES OGSÅ: Tigerstaden-jentene datet samme kjendis