Kim Kardashian:

- Har vært slitsomt

Kim Kardashian synes ikke synd på eksmannen som nylig ble utestengt fra Instagram.

KRANGEL: Skilsmissen mellom Kim Kardashian og Kanye West har vært alt annet enn en dans på roser. Foto: Reuters / Mario Anzuoni / NTB
KRANGEL: Skilsmissen mellom Kim Kardashian og Kanye West har vært alt annet enn en dans på roser. Foto: Reuters / Mario Anzuoni / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom nyheten om at rapperen Kanye West (44) hadde blitt utestengt fra Instagram som følge av å ha brutt appens retningslinjer. Det meldte NBC News.

West, som nå går under navnet Ye, er kjent for å ytre sine meninger på sosiale medier, og blant dem rapperen har gått hardest ut mot er eksen Kim Kardashians (41) nye flamme, Pete Davidson (28).

Nå skal imidlertid Kardashian ha uttalt seg om utestengelsen, ifølge en kilde til People.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Spøkte med utestengelsen

- Kim Kardashian syns at utestengelsen var rettferdig, forteller kilden.

Realitystjernen skal angivelig ikke ha laget noe stort nummer ut av det, men heller kommet med en morsom spøk.

- Hun spøkte med at hun trengte en dag pause. Kanye's innlegg har vært slitsomme for henne, sier kilden videre.

I januar slapp rapperen musikkvideo til låten «Eazy». Der kidnapper, binder fast og brenner han en dukke av Davidson. Videoen er nå fjernet fra Instagram.

Rasistiske skjellsord

Alle bildene på rapperens Instagram-profil har nå blitt slettet på bakgrunn av hatefulle ytringer, mobbing og trakassering, bekreftet en talsperson for Meta onsdag.

SLETTET: Alle bildene til Kanye West ble slettet av bildedeilingsappen. Foto: Instagram / Kanye West
SLETTET: Alle bildene til Kanye West ble slettet av bildedeilingsappen. Foto: Instagram / Kanye West Vis mer

Som straff fikk heller ikke West publisere, kommentere eller sende meldinger på Instagram på 24 timer. Meta opplyste at det vil bli flere konsekvenser dersom rapperen fortsetter å bryte retningslinjene.

Samme dag som utestengelsen skal West ha publisert et bilde av komiker Trevor Noah (38), og brukt rasistiske skjellsord i bildeteksten.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Noah hadde tidligere snakket om Wests oppførsel etter bruddet med Kardashian på «The Daily Show» tirsdag kveld. Der oppfordret komikeren fans til å ikke gjøre narr av situasjonen.

- Det har blitt til en historie som virker fullstendig tabloid og jeg tenker det fortjener litt mer bevissthet fra publikum. Jeg vet alle tenker det er et PR-stunt, fortalte Noah.

- To ting kan være sant: Kim liker publisitet, Kim blir også trakassert. Begge kan være sant på en gang.

Lovlig singel

Kardashian søkte først skilsmisse fra rapperen Kanye West (44) i februar 2021. Førstnevnte har gått rettens vei for å bli erklært lovlig singel, midt i de pågående og turbulente skilsmisseforhandlingene.

Omsider ble stjernen erklært offisielt singel i rettslig forstand. Det meldte TMZ tidligere denne måneden.

Kardashian vant frem i høringen, og hennes store ønske om å bli singel er nå blitt en realitet. Selve skilsmissen pågår imidlertid fremdeles.

LES OGSÅ: Kardashian-familien: Dette skal den nye serien hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer