Sara Emilie Tandberg:

- Har vært redd

Influenseren letter på sløret om graviditeten.

VENTER BARN: Sara Emilie Tandberg er gravid med sitt tredje barn. Foto: Skjermdump Instagram
VENTER BARN: Sara Emilie Tandberg er gravid med sitt tredje barn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at influenser Sara Emilie Tandberg (29) venter barn med sin nye kjæreste. Den gledelige nyheten delte hun selv gjennom en video av henne og kjæresten på Instagram.

Torsdag tok 29-åringen igjen til plattformen for å oppdatere følgerne sine på graviditeten, samt svare på noen spørsmål.

- Jeg har jo visst dette her i hele sommer egentlig. Jeg har blødd mye så jeg har vært redd jeg har mistet et par ganger. Det har vært mye bak kulissene, sier hun blant annet i en videosnutt.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Aldri hyggelig

Overfor Se og Hør utdyper hun ytterligere:

- Jeg har jo erfart med de to andre barna at jeg har hatt en del blødninger i starten av svangerskapet. Det har aldri vært noen smerter forbundet med blødningene, men det er veldig skummelt å blø når man er gravid. Blod på papiret er jo aldri en hyggelig ting.

Tandberg forklarer at det er lite man får gjort såpass tidlig i et svangerskap, men at de derfor dro på tidlig ultralyd slik at de kunne høre hjertet slå.

Der ble hun fortalt at morkaken hennes ligger langt ned ved åpningen, og derfor var det lettere for at hun begynte å blø.

Dette bekreftes også av NHI, som på sine nettsider skriver at «forliggende morkake har ingen symptomer annet enn plutselige blødninger fra skjeden, uten smerter».

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Veldig kvalm

Influenseren har en gutt og en jente fra et tidligere forhold, og da som nå, fikk hun kjenne hvordan et svangerskap kan påvirke kroppen.

- Jeg hadde hyperemesis, eller ekstrem svangerskapskvalme, men de to andre, så jeg er godt vant med det. Men det er bedre nå, så det virker lovende.

Selv om symptomene ikke er like ille som tidligere, har hun ikke sluppet helt unna.

- Jeg har vært veldig kvalm og trøtt, sovet mye, vært sulten og kvalm om hverandre. Og det er mye hormoner så jeg er veldig opp og ned, men det er godt å kjenne at energien er på vei tilbake, sier hun.

Røper nytt steg

Det var tidligere i sommer at Tandberg kunne røpe at hun hadde funnet tilbake til ungdomskjæresten - som hun nå venter barn med.

Hun innrømmer at hun egentlig ikke skulle bli gravid så raskt, men en familieforøkelse lå likevel i planene for fremtiden.

- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker meg flere barn, og vi begge var veldig klare på at vi ville ha en sammen. Han kom jo inn som bonuspappa, og har taklet det kjempebra, men det er veldig fint at vi nå skal ha en sammen også, understreker hun.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

Paret, som nå bor i hvert sitt hus, vil også bli samboere om ikke lenge.

- Ja, vi skal flytte sammen. Det var planen uansett, men i alle fall nå som vi skal ha en baby. Vi bor jo nesten sammen nå, bare pendler frem og tilbake mellom husene våre.

Tandberg bekrefter også at det kommer til å bli hennes hus de bosetter seg i.

- Jeg har nettopp kjøpt meg hus og flyttet for å være nærmere barnefar (til de to eldste barna journ.anm.), så det blir her, fastslår hun.

LES OGSÅ: Røper kjæreste, bryllup og baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer