Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm:

- Har vært kjærester en stund

Nå bekrefter «Farmen»-deltakerne forholdet.

KJÆRESTER: Per Gunvald Haugen bekrefter søndag at han og Karianne Wahlstrøm har blitt kjærester. Foto: Privat
KJÆRESTER: Per Gunvald Haugen bekrefter søndag at han og Karianne Wahlstrøm har blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har fjorårets «Farmen»-vinner Per Gunvald Haugen (46) fått et svært godt øye til Karianne Wahlstrøm (30), som også deltok i realityprogrammet i fjor høst.

Det har vært skrevet mye om de to tidligere «Farmen»-deltakernes flørt, men de har ikke kalt hverandre kjærester - før nå. Haugen bekrefter overfor Agderposten søndag at de nå har blitt et par.

- Det er ikke dårlig å vinne «Farmen» og så få seg dame i tillegg. Karianne er en bra dame. Nå har vi datet siden jul, så det var på tide å bli kjærester, sier «Farmen»-vinneren til Se og Hør.

Wahlstrøm avslører overfor Se og Hør at hun spurte 46-åringen om de skulle bli kjærester i påska, noe som betyr at de har vært sammen en liten stund allerede.

- Nå som vi har vært kjærester en stund, er det bare å si det høyt, sier 30-åringen.

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer

Vært singel lenge

«Farmen»-deltakeren beskriver Haugen som en trygg havn, og forklarer at det føles godt å være sammen med 46-åringen. Wahlstrøm har vært singel siden hun gikk på videregående, og innrømmer at hun har vært tilbakeholden med å bekrefte forholdet i sosiale medier.

- Det har vært skummelt å dele om det i sosiale medier. Jeg har vært singel lenge og hatt mye dårlig erfaring med dating, sier hun til Se og Hør.

Nå har hun imidlertid all grunn til å smile.

NYTT PAR: Haugen og Wahlstrøm har vært sammen siden påska. Foto: Privat
NYTT PAR: Haugen og Wahlstrøm har vært sammen siden påska. Foto: Privat Vis mer

- Det føles kjempefint og veldig riktig. Vi har vært mye sammen med hverandre nå, og da var det bare å spørre om han ville være kjæresten min, forklarer Wahlstrøm, som også er glad for at de har kunnet holde det for seg selv en liten periode.

Haugen bor i Gjerstad og Wahlstrøm i Oslo, noe som gjør at det har blitt mye farting fram og tilbake de siste månedene, særlig i helgene.

- Har dere planer om å flytte sammen?

- Vi snakker om det, men nå skal vi tilbringe sommeren sammen først, så tar vi det derfra. Vi skynder oss sakte og tar det som det kommer, forklarer hun.

I første omgang ser de fram til å tilbringe sommeren sammen. De har nemlig begge hytte i Tvedestrand.

- Det blir nesten som å ha en sommerflørt. Det blir kjempegøy, jeg gleder meg til det, sier Wahlstrøm.

Haugen sier til Se og Hør at de har hilst på hverandres familier, og at de nå gleder seg til å være mye sammen til sommeren.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

Blåser i aldersforskjellen

Det var i slutten av mars Aust-Agder Blad skrev om den pågående romansen mellom de tidligere «Farmen»-deltakerne.

- Vi traff hverandre på «Farmen»-gården og har beholdt kontakten siden den gang. Det er litt smådating mellom oss nå, sa Per Gunvald Haugen til Se og Hør da.

For det var nettopp under «Farmen»-innspillingen i fjor, da Wahlstrøm deltok i sidekonkurransen «Torpet», mens Haugen kom inn som utfordrer og vant «Farmen», at de to møtte hverandre og ble kjent. Med sine 46 år er Haugen drøye 16 år eldre enn 30 år gamle Wahlstrøm.

- Er dette noe dere har snakket om?

- Ja, akkurat det er jo fullstendig krise! Ha ha, nei da, det tenker vi ikke så mye på. Det går veldig bra. Og så er man ikke eldre enn man føler seg selv, det er viktig å holde seg ung så lenge man kan, sa Haugen til Se og Hør i april.

BITTERT: Daniel Viem Årdal gikk tapende ut av «Farmen« 2020. Nå beskylder han TV 2 for å ha hjulpet Per Gunvald Haugen å vinne. Video: TV 2, Ingebjørg Iversen. Bilder: Alex Iversen / Eivind Senneset. Reporter: Ingebjørg Iversen / Henriette Eilertsen Vis mer

Er det én som holder seg ung til sinns, så er det Haugen, ifølge Wahlstrøm.

- Jeg synes det er tiltrekkende med livserfaring, det er noe mennesker får med åra. Jeg er glad for at Per har mye av det samtidig som han er leken til livet og er veldig ung av seg, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Kreften tok øyet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer