Ida Wulff er gravid:

- Har vært helt jævlig

Bloggstjernen røper graviditet, og deler ærlig om svangerskapet så langt.

BLIR FORELDRE: Ida Wulff og forloveden Dennis Andersen venter barn. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Ida Wulff og forloveden Dennis Andersen venter barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger Ida Wulff (29) har vært i bransjen i en årrekke, og har med årene klart å bli en av landets største influensere.

Hun følges av nærmere 35 000 på Instagram, der hun deler glimt av hverdag, reiser, romantikk og hygge.

Blir tre

Dagens innlegg passer godt inn i miksen. Wulff kan nemlig avsløre at hun venter barn med forloveden Dennis Andersen.

View this post on Instagram

Vi har laget et lite menneske 👶🏼❤️😭

A post shared by Ida Wulff (@idawulff.no) on

«Vi har laget et lite menneske», skriver hun i innlegget, sammen med et bilde av henne, forloveden og en utskrift fra ultralyden.

Paret nevner ikke noe om barnets kjønn eller termindato.

I kommentarfeltet hagler det inn med lykkønskninger fra følgere som gleder seg på parets vegne.

Dårlig form

Wulff har også laget et blogginnlegg om den kommende familieforøkelsen. Her skriver hun at hun var vært i dårlig form under svangerskapet.

«Hittil har den dårlige formen min stjålet det meste av fokuset, vi har ikke kjøpt så mye som en babysokk til det lille mennesket vårt. Men jeg krysser fingrene for at formen snart blir helt bra, sånn at vi bare kan glede oss og kose oss med alt som hører til», skriver hun.

KRITISERES: Influencer Sofie Nilsen mener kommentarfeltet på TikTok er verre enn det hun er vant til fra blogglivet. Video: Rød Løper/Sofie Nilsen Vis mer

Hun forteller blant annet at oppkast og fortvilelse har preget graviditeten så langt. 29-åringen forteller også at hun har fått et helt annet inntrykk av det å være gravid på sosiale medier.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

«Helt jævlig»

«Jeg hater å klage når jeg er så heldig, men jeg har blitt enig med meg selv om at alle graviditeter jeg har sett på Instagram er løgn. Så derfor vil jeg si det som det er: Dette har vært helt jævlig», skriver hun.

Det var i desember at duoen forlovet seg, etter å ha vært sammen i flere år. Han fridde på julaften. De fortalte den gang til VG at de ikke hadde satt noen dato for bryllupet ennå.

Ida Wulff var på et tidspunkt landets mest populære blogger. Hun var en av dem som startet tidligst, og huskes trolig av mange for sine inspirerende, morsomme og ærlige innlegg.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Delte humoristisk bilde etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer