- Har vært gjennom et dramatisk vekttap

Den harde treningen har gitt resultater for Snooki.

<strong>FØR/ETTER:</strong> Det er liten tvil om at Snooki har blitt mindre. Us Magazine kaller vekttapet for dramatisk. Foto: Stella Pictures / Twitter
FØR/ETTER: Det er liten tvil om at Snooki har blitt mindre. Us Magazine kaller vekttapet for dramatisk. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På norske TV-skjermer er kanskje de fleste vant til å se henne med alkoholholdig drikke i hånda til alle døgnets tider. Nå har «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizi (23) erstattet alkoholen med vann.

Samtidig har reality-stjernen trent hardt de siste månedene, noe som har gitt imponerende resultater. Det viser hun også frem på sin egen Twitter-side, der hun har lastet opp et bilde av seg selv.

«Hun har vært gjennom et dramatisk vekttap», skriver UsMagazine.com.

23-åringen skriver at hun begynte å slanke seg for ikke så lenge siden, og at hun gjerne drar på trening når de andre drar på fest.

«Vann er min nye bestevenn. Når alle andre planlegger kvelden på byen, lurer jeg på når treningssenteret stenger.», forteller Snooki Twitter-følgerne sine.

Snooki, som tidligere har fortalt at hun både har lidd av anoreksi og bulimi, får hjelp av sin personlige trener med å bli kvitt kiloene.

- Jeg går til treneren min. Han trener noen av Victoria's Secret-modellene også. Det eneste jeg vil er å komme meg tilbake i den formen jeg tidligere var i, sa hun til Us Weekly i januar.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg fiket til henne av kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer