Ørjan Burøe og Marna Haugen skilles:

- Har vært en klippe i livet mitt

Takker for støtten etter bruddet.

GODT VENNSKAP: Selv om Marna og Ørjan går hver til sitt beholder de det fine vennskapet. Her avbildet under finalefesten for «Farmen kjendis» i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODT VENNSKAP: Selv om Marna og Ørjan går hver til sitt beholder de det fine vennskapet. Her avbildet under finalefesten for «Farmen kjendis» i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kom nyheten om at influenser Marna Haugen (40) og komiker Ørjan Burøe (47) går hver til sitt etter 18 år. Det bekreftet de overfor Se og Hør.

Nå takker Burøe for støtten etter bruddet. Det gjør han på Instagram.

«Tusen takk for mange hyggelige meldinger det siste døgnet. Selv om vi ikke er mann og kone, vil vi alltid være mamma og pappa og familie for guttene våre», skriver han innledningsvis.

«Marna, du har vært en klippe i livet mitt og jeg er så stolt over alt du har fått til! Jeg heier på deg fra sidelinjen og ønsker deg det beste i livet», fortsetter han.

Kort tid senere deler også Haugen et innlegg på Instagram.

«Tusen takk for så mange fine meldinger. Ørjan og jeg har det bra begge to, selv om det føles som å miste en kroppsdel så vil vi alltid være familie og i livene til hverandre», skriver hun, og legger til:

«Nå ser vi fremover mot et nytt kapittel i livet, som foreldre og veldig gode venner. Jeg er glad i deg, Ørjan».

Lang prosess

Overfor Se og Hør forklarte paret at det hadde vært en lang prosess.

- Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, fortalte Marna, før Ørjan raskt la til:

- Og litt rart.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Det kan ligge mange årsaker bak en skilsmisse, men det tidligere paret avslørte at det ikke ligger noe dramatikk bak valget de tok.

- For oss var det bare at vi gjennom lang tid hadde vokst fra hverandre. Og da får man til slutt kalle en spade for en spade. Det er ikke så mye mer å gjøre med det, og vi har prøvd mange ganger å få det til å fungere, sa Marna.

Paret la ikke skjul på at de 18 årene de har vært et par har betydd mye.

- Det er et omfattende og stort valg vi har tatt, la Ørjan til.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Brudd - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer