Katy Perry:

- Har vært edru i fem uker

Forloveden har innført alkoholforbud.

AVHOLDS: Katy Perry og Orlando Bloom drikker ikke alkohol. Foto: Skjerdump fra Instagram
AVHOLDS: Katy Perry og Orlando Bloom drikker ikke alkohol. Foto: Skjerdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da popstjernen Katy Perry (38) ble tilbudt en drink på et cocktail event i New York denne uken, takket hun nei. Og mens flere rundt henne virket overrasket over avslaget, kom sangfuglen med en avsløring.

- Jeg har vært edru i fem uker i dag, røpet hun, ifølge People.

Videre la artisten til at det er forloveden, Orlando Bloom (46), som har fått henne til å holde seg unna alkohol, men at hun angrer på valget.

- Jeg har inngått en pakt med partneren min og jeg har lyst å gi opp, uttalte Perry mens hun latet som hun gråt, skriver nettstedet.

På spørsmål om hun kom til å gi etter og ta seg en drink likevel, var svaret klart.

Katy Perry tar til tårene under en audition i «American Idol». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / ABC / American Idol. Vis mer

- Nei! Det kan jeg ikke. Jeg har gitt et løfte. Tre måneder uten alkohol.

Perry og Bloom har vært kjærester i rundt syv år, og ble forlovet i 2019. Året etter fikk de datteren Daisy Dove (2) sammen.

Sist måned åpnet «Pirates of the Caribbean»-stjernen seg opp om forholdet deres, og han la ikke skjul på at det til tider kan være vanskelig.

- Vi er i to veldig forskjellige verdener. Hennes verden er ikke en verden som jeg nødvendigvis forstår, og jeg tror ikke min verden er noe hun nødvendigvis forstår, forklarte han til magasinet Flaunt og la til:

- Noen ganger er det veldig, veldig, veldig utfordrende. Jeg skal ikke lyve. Vi kjemper definitivt med følelser og kreativitet.

Nylig delte 46-åringen også dette koselige bildet av seg selv og Perry.

LES OGSÅ: - Forlat ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer