- Har vært deilig å være borte fra rampelyset

Men nå gjør den tidligere «Cæsar»-stjernen comeback med et smell. Se video!

COMEBACK: Ingeborg Sundrehagen Raustøl er ferdig på Teaterhøgskolen og gjør nå stort comeback i forestillingen «The Buddy Holly Musical», som har premiere på Folketeateret 22. september.  Foto: Per Ervland/Seher.no
COMEBACK: Ingeborg Sundrehagen Raustøl er ferdig på Teaterhøgskolen og gjør nå stort comeback i forestillingen «The Buddy Holly Musical», som har premiere på Folketeateret 22. september. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Ingeborg Sundrehagen Raustøl nederst i saken!

SEHER.NO:  Onsdag i neste uke er det duket for storstilt teaterpremiere på Folketeateret i Oslo, når forestillingen «The Buddy Holly Musical» går i gang.

Og blant skuespillerstjernene og artistene publikum får se svinge seg i sang og dans på scenen, er da tidligere «Hotel Cæsar»-stjerne Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30).

30-åringen ble i vår ferdig med sin utdannelse på Teaterhøgskolen, og rollen som Maria Elena, kjæresten til Buddy Holly, markerer hennes store comeback i rampelyset.

Det er nemlig fem år siden den flotte skuespillerinnen tok norske tv-seere med storm, med rollen som søte og snille May Halvorsen i TV 2s populære såpeserie «Hotel Cæsar». Og selv om Ingeborg synes det har vært godt å være litt ute av rampelyset de siste årene, gleder hun seg nå til å gjøre comeback.

- Det har vært deilig å være på skolen og jobbe i fire år og på en måte være litt borte fra det. Og nå kommer jeg jo tilbake med et smell, for å si det sånn, og det er jo en stor greie det her. Men jeg synes det er fint jeg, så lenge det er et stykke og en sak jeg tror på, så er det bare gøy. Jeg gleder meg veldig, sier en smilende Ingeborg til Seher.no under øvelsene til showet tirsdag.

Og skuespillerinnen innrømmer at det blir litt godt å få vist seg i en annen rolle, og bli kvitt «Cæsar»-stempelet

- Ja, jeg synes det. Jeg synes det er veldig deilig å gjøre noe som er helt annet, sier hun. 

Hvordan det blir å skulle være en offentlig person igjen, har imidlertid ikke 30-åringen tenkt så mye på.

Ifølge Ingeborg bryr hun seg nemlig veldig lite om «kjendisfaktoren» i underholdningsbransjen. 

- Det tenker jeg ikke så mye på. Jeg gjør dette fordi det er det beste jeg vet i verden, og fordi jeg synes det er fantastisk å stå på en scene med inspirerende kolleger og med et flott publikum. Så den kjendisfaktoren bryr jeg meg ikke så veldig mye om. Det er på en måte noe som følger med, og som man må forholde seg til, for jeg har valgt å være skuespiller, og det er greit. Jeg tror det blir helt fint jeg, sier hun. 

Over 600 mennesker har søkt på de 16 ulike rollene i Buddy Holly-musikalen, og Ingeborg ble plukket ut etter at 70 personer hadde vært inne på audition til rollen som Maria Elena, noe som beviser hennes sang- og skuespillertalent.

Men selv om hun har fått god sceneerfaring fra ulike opptredner på Teaterhøgskolen, er hun veldig spent på hvordan det blir å skulle opptre for nær 1400 publikummere nesten hver kveld.

Og 30-åringen innrømmer at hun er redd for at noe skal gå galt, særlig når det gjelder dansingen i høye hæler.

- Jeg skal jo danse en del bak i det koret der, og jeg har tråkka over med den venstre foten. Ikke nå altså, men jeg har gjort det veldig mange ganger før. Så jeg kjenner at det å danse på høye hæler er spennende, sier hun.

«The Buddy Holly Musical» har premiere på Folketeateret i Oslo 22. september! Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvem er det som lager de kåringene der egentlig?

Se videointervju med Ingeborg Sundrehagen Raustøl nedenfor:


[obj:media:8944]