Dorthe Skappel

- Har vært dårlig i et halvt år

Dorthe Skappel avslører hvorfor hun ble operert, men ikke minst også hvorfor hun nekter å være borte fra jobb.

SYK: Dorthe Skappel har vært syk det siste halvåret, men nekter å holde seg borte fra jobb. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Tirsdag denne uken kunne «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel (57) avsløre at hun hadde blitt operert etter å ha slitt med magesmerter i lengre tid.

Den gang sa hun til Se og Hør at hun krysset fingrene for å rekke programinnspilling allerede fredag, og når Se og Hør møter 57-åringen i Nydalen fredag morgen, er hun på vei til jobb.

- Ganske redde

- Det går mye, mye bedre nå. Nå skal jeg bli frisk igjen etter å ha vært dårlig i et halvt år. Det har vært et halvt år med ganske mye smerter og redsel for hva det egentlig kunne være, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har vært gjennom MR, CT, ultralyd og alt som er. De har også sjekket alle organer og fant ut at jeg hadde gallestein. Det er ekstremt smertefullt.

Programlederen legger ikke skjul på at hun er glad for at de fant ut hva som plaget henne før hun fikk et stort anfall.

View this post on Instagram

Ny operert😷

A post shared by Dorthe Skappel (@dortheskappel) on

- Jeg ble fraktet ned til legevakta i ambulanse, så det var noen rundt meg som var ganske redde en stund.

Bare få dager etter operasjonen har Skappel fremdeles vondt i sårene og litt redusert allmenntilstand, men det stopper henne ikke fra å dra på jobb.

Helt siden premieren i 1997, har 57-åringen aldri vært borte fra en eneste sending, og nå avslører hun hvorfor hun nekter å gå glipp av en innspilling - selv etter operasjon.

- Hvorfor betyr det å jobbe så mye for deg, selv når du ikke er helt på topp?

- Det er to grunner til det. Det ene er at jeg aldri har vært borte fra sending, og dette skulle ikke bli den første. Det en andre er at jeg ikke skal bli bytta ut nå, sier hun.

Var usikre

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl trakk tidligere denne uken frem at Skappel har ledet sendinga i alle år, selv med både blåveis og nakkeskader.

- Hun har ledet programmet med gedigen blåveis og nakkeskade etter fallet i «Isdans», blitt hentet til studio i ambulanse etter en akeulykke, trillet inn på sending i rullestol og sminket liggende. Denne gangen er vi usikre på om hun rekker å bli frisk nok til sendingen som er tilgjengelig på TV 2 Sumo allerede fredag kveld klokken 21.00. Vi krysser fingrene og ønsker Dorthe riktig god bedring, sa han.

Med andre ord ser det ut til at det ikke er noe som kan stoppe 57-åringen.

Som nevnt var det på Instagram programlederen avslørte at hun denne uken hadde blitt operert. Et par dager seinere kom hun også med en oppdatering til følgerne sine:

«Liten oppdatering. Ingenting farlig, bare veldig vondt. Nå skal jeg bare hvile og pleie sårene så jeg kommer sterkt tilbake», skriver hun i sosiale medier.

LES OGSÅ: - Jeg var livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer