Kelly Osbourne:

«Har vært berømt for lenge til å komme unna med dette»

Fansen mener realitystjernen nærmest er ugjenkjennelig.

STOR FORANDRING: De siste årene har Kelly Osbourne gjennomgått en rekke forandringer. Her i 2019. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP
STOR FORANDRING: De siste årene har Kelly Osbourne gjennomgått en rekke forandringer. Her i 2019. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor var det flere som lot seg overraske av realitystjerne Kelly Osbourne (36) sitt nye utseende. Stjernedatteren hadde gått ned mye i vekt, og så ganske ulik ut slik man er vant å se henne.

Hun kunne da avsløre at hun var 38 kilo lettere. Det skyldtes blant annet en innsnevring av magesekken for nå litt over 2,5 år siden. Hun forklarte også at det betød en fullstendig endring i livsstilen hennes.

- Hvis du ikke trener og spiser riktig, går du opp i vekt. Alt det gjør er å bevege deg i riktig retning. Så alle som tenker på å gjøre noe liknende, tenk nøye over det, uttalte hun da.

Kritiske spørsmål fra fansen

Osbourne forklarte blant annet at hun hadde kuttet ut alkohol, noe hun har vært åpen om at har vært en stor del av livet hennes tidligere.

Forandringen til 36-åringen vekker stadig oppsikt, og flere har i det siste stilt spørsmål ved om at hun har undergått annen plastisk kirurgi, nærmere bestemt i ansiktet.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Flere har skrevet i kommentarfeltet at hun ansiktsformen hennes ser helt annerledes ut, og at hun nærmest er ugjenkjennelig.

«Du har vært berømt for lenge til å komme unna med dette. Du kan ikke bare endre hele fasongen på hodet ditt og tenke at folk ikke kommer til å legge merke til det», skriver én.

Innrømmer flere injeksjoner

Nå har Osbourne sett seg lei av spekulasjonene. I en video på Instagram går hun hardt ut mot ryktene.

- Jeg vil bare ta opp et tema dere alle snakker om. Jeg er alltid veldig ærlig og åpen om hva jeg har gjort med kroppen min, og den jeg er. Jeg har ikke tatt plastisk kirurgi, sier hun innledningsvis i videoen.

36-åringen innrømmer imidlertid at hun har undergått kosmetiske behandlinger, noe som kan forklare hvorfor hun ser annerledes ut.

- Jeg har aldri gjort noe annet med ansiktet mitt annet enn et par injeksjoner i leppene, kjeven og i pannen. Jeg lyver ikke, men takk for komplimentet, sier hun til slutt.

Forklaringen får imidlertid blandede reaksjoner i kommentarfeltet. Én påpeker at hun faktisk har endret utseende, til tross for at det ikke er kirurgi.

«Hun har kanskje ikke gått under kniven, men innrømmer alle ansiktsforandrende injeksjonene», skriver vedkommende.

«Hvem bryr seg om hva du har gjort. Du ser fantastisk ut», skriver en annen.

De fleste mener at ingen har noe med å legge seg opp i stjernens utseendefiksing, og påpeker at hun ser bra ut. Flere synes også at hun likner på moren, Sharon Osbourne (68).

Åpnet om seksualitet

Realityprofilen er ikke fremmed for å dele av seg selv og sitt privatliv i offentligheten. I 2017 åpnet hun seg om egen seksualitet.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten, sa hun til Pride Source, ifølge Contactmusic.com, og fortsatte:

- Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt.

TIDENS TANN: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Videre fortalte 36-åringen at hun kunne se for seg å date en kvinne i framtida.

Siste episode av Osbourne-familiens realityserie gikk på lufta på MTV for hele 17 år siden. Til tross for det har de til stadighet kapret spalteplass i tabloidpressen - på godt og vondt.

LES OGSÅ: - Tanken på ekteskap får meg til å vemmes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer