Samantha Fox:

Har utsatt bryllupet tre ganger

Har fremdeles til gode å gifte seg med norske Linda.

SNART GIFT?: Samantha Fox og hennes norske forlovede Linda Birgitte Olsen letter på sløret om bryllupsplanene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SNART GIFT?: Samantha Fox og hennes norske forlovede Linda Birgitte Olsen letter på sløret om bryllupsplanene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2016 kom nyheten om at 80-tallsikon og norgesvenn Samantha Fox (55) hadde funnet lykken med en norsk kvinne, Linda Birgitte Olsen fra Hvaler.

- Vi kan bekrefte at Ms. Fox «dater» en norsk kvinne for tiden, skrev Fox' agent i en mail til Se og Hør den gang.

Like før verden stengte ned som følge av coronapandemien i mars 2020, forlovet paret seg. Bryllupet har de imidlertid måttet utsette.

I forbindelse med premieren for den norske filmen «Lange flate ballær 3», hvor popstjerna har en rolle, stilte både Fox og Olsen på den røde løperen, og lettet mer på sløret om forholdet.

NY OPPFØLGER: Samantha Fox (55) er med i Harald Zwarts «Lange flate ballær 3», som kommer i april 2021. Vis mer

Utsatt tre ganger

Overfor Se og Hør kan 80-tallsstjernen avsløre at paret ikke bare har utsatt drømmebryllupet én gang, men tre.

- Men det skjer i år! legger hun lattermildt til.

55-åringen er hemmelighetsfull hva gjelder detaljene rundt den store dagen, men kan likevel gi noen små hint.

- Drømmebryllupet mitt er romantisk, og jeg skal åpenbart være kledd i hvitt.

FÅR SITTE I KJÆRLIGHETSSENGA: Når Samantha Fox inviterer Silje Reinåmo, Eddie «The Eagle» Edwards og Jostein Pedersen på middag, får de først en omvisning i hagen hennes. Foto: TVNorge Vis mer

Vanskelig å planlegge

Paret bor sammen i London, men har i anledning premieren altså tatt turen til Fredrikstad - Olsens hjemby.

- Jeg vil jo veldig gjerne bo i Norge, men nei, kanskje etter hvert ha et lite sted her. Vi kommer hit ganske ofte, for mamma har hus på Hvaler, sier Olsen.

Selv om turen ikke går permanent til Norge med det første, har paret mer enn nok å holde fingrene i utenfor de norske landegrensene. Å arrangere et bryllup - for ikke å snakke om å få alle gjestene til å samles - har ikke bare vært enkelt.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Olsen forteller imidlertid overfor Se og Hør at hun håper det kommende bryllupet blir bra til slutt.

- Det viktigste for meg er å gifte meg med henne. Vi har utsatt det, dette er den fjerde datoen vi har satt. Det har vært viktig for oss å samle venner og familie fra hele verden. Det tar sitt for å komme til England, så vi har bare ventet på det så vi får bryllupet vi ønsker.

Når det gjelder bryllupsreisen, er ikke alt helt fastslått ennå. Olsen forteller imidlertid at drømmen er å dra på safari i Tanzania.

- Men vi får se, vi har ikke bestemt oss helt ennå.

LES OGSÅ: Derfor flyttet Emilie Stordalen ut som 16-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer