FORNØYDE SAMBOERE: På hjemmebane er det bare tull med gull! Skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen har utsatt bryllupet i 18 år.  Foto: Morten Eik
FORNØYDE SAMBOERE: På hjemmebane er det bare tull med gull! Skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen har utsatt bryllupet i 18 år. Foto: Morten EikVis mer

Har utsatt bryllupet i 18 år

Allerede da skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen ble sammen i 1997 snakket de om å gifte seg. Men fortsatt mangler de gull på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: Skiskytterparet Frode Andresen ( 41) og Gunn Margit Andreassen ( 41) er superaktuelle om dagen - i to forskjellige TV-program.

Mens Frode jakter på seieren i "Mesternes Mester" i NRK, så kjemper Gunn Margit for å overvinne frykt, sult og smerte i TV2-programmet "Dropped - heltenes kamp".

Dropper bryllup

Helt siden Gunn Margit og samboeren møtes i 1996 har de flere ganger snakket om å gifte seg . Men de har aldri gjort alvor av å skaffe seg gull på hjemmebane - og nå har de like godt droppet bryllupsplanene:

KLAR FOR INNSATS: Programleder Dag Otto Lauritzen ønsker Gunn Margit lykke til i TV2-satsingen "Dropped - heltenes kamp". Foto: Morten Eik
KLAR FOR INNSATS: Programleder Dag Otto Lauritzen ønsker Gunn Margit lykke til i TV2-satsingen "Dropped - heltenes kamp". Foto: Morten Eik Vis mer

- Ettersom bryllupet har vært utsatt i 18 år, er det ikke noe poeng lenger. Vi lever et liv som fungerer helt utmerket - som samboere. Og vi har tre flotte gull-gutter som setter en ekstra spiss på hverdagen.

Ikke romantiske

Hadde vi levd for 100 år siden, så ville det kanskje vært annerledes. da hadde vi nok giftet oss, sier de til Se og Hør.

- Vi liker ikke å feire oss selv. Og ingen av oss er utpreget romantiske. I alle fall er ikke jeg det, innrømmer Frode og legger til:

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Egentlig er vi ganske ulike som personer, så vi hadde aller oss mot oss da vi flyttet sammen. Men vi har likt politisk syn og mener generelt det samme om livet rundt oss. det er ikke så mye å krangle om.I

tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om det aktuelle skiskytterparet - og se de eksklusive bildene av hele familien hjemme i eventyrhuset på Klekken utenfor Hønefoss.

Frode passer barna

Det er for øvrig Frode som er hjemmeværende far i huset. Mens Gunn Margit nettopp er ferdig med eiendomsmegler-utdannelsen sin og har fått seg jobb i DNB på Hønefoss, kan den tidligere OL-vinneren hvile på sine laurbær - og ta seg av de tre sønnene på 4, 6 og 10 år.

- Premiepengene fra til sammen 50 pallplasser i World Cup har gjort at jeg slipper å bekymre meg for økonomien, sier Frode Andresen fornøyd.

LES OGSÅ: - Tora var den mest ekte av deltakerne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.