Har utsatt bryllupet i 18 år

Allerede da skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen ble sammen i 1997 snakket de om å gifte seg. Men fortsatt mangler de gull på hjemmebane.

FORNØYDE SAMBOERE: På hjemmebane er det bare tull med gull! Skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen har utsatt bryllupet i 18 år.  Foto: Morten Eik
FORNØYDE SAMBOERE: På hjemmebane er det bare tull med gull! Skiskytterparet Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen har utsatt bryllupet i 18 år. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skiskytterparet Frode Andresen ( 41) og Gunn Margit Andreassen ( 41) er superaktuelle om dagen - i to forskjellige TV-program.

Mens Frode jakter på seieren i "Mesternes Mester" i NRK, så kjemper Gunn Margit for å overvinne frykt, sult og smerte i TV2-programmet "Dropped - heltenes kamp".

Dropper bryllup

Helt siden Gunn Margit og samboeren møtes i 1996 har de flere ganger snakket om å gifte seg . Men de har aldri gjort alvor av å skaffe seg gull på hjemmebane - og nå har de like godt droppet bryllupsplanene:

- Ettersom bryllupet har vært utsatt i 18 år, er det ikke noe poeng lenger. Vi lever et liv som fungerer helt utmerket - som samboere. Og vi har tre flotte gull-gutter som setter en ekstra spiss på hverdagen.

Ikke romantiske

Hadde vi levd for 100 år siden, så ville det kanskje vært annerledes. da hadde vi nok giftet oss, sier de til Se og Hør.

- Vi liker ikke å feire oss selv. Og ingen av oss er utpreget romantiske. I alle fall er ikke jeg det, innrømmer Frode og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer