Lady Gaga og Bradley Cooper:

«Har utrolig lyst til at de skal bli sammen»

Hollywood-stjernene skaper overskrifter igjen.

GJENFORENT: Lady Gaga og Bradley Cooper strålte da de traff hverandre igjen i helgen. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
GJENFORENT: Lady Gaga og Bradley Cooper strålte da de traff hverandre igjen i helgen. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at «A Star is Born» kom ut i 2018 verserte det lenge rykter om at hovedrolleinnehaverne Lady Gaga (35) og Bradley Cooper (47) hadde innledet et romantisk forhold også utenfor lerretet .

Med en rørende handling og vakker musikk traff det romantiske dramaet flere seere rett i hjertet, men også kjemien mellom duoen fikk enorm oppmerksomhet i tiden etter.

Det hele toppet seg da Gaga og Cooper leverte en svært følelsesladd fremføring av låten «Shallow» fra filmen under Oscar-utdelingen i februar 2019, og i etterkant av opptredenen var flere overbevist om at det altså var noe mer enn bare vennskap mellom dem.

At det få dager før utdelingen ble kjent at Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino (53), bremset ikke akkurat ryktene. Juni samme år ble det også kjent at Cooper og modellkjæresten, Irina Shayk (36), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen.

- Bradleys tilknytning til Gaga er det som tippet Irina over kanten. Hun ble ydmyket, spesielt under opptredenen på Oscar-utdelingen. Å være i samme rom som det, og se hva som ble skrevet i etterkant, var vanskelig å håndtere, fortalte en kilde til Grazia Daily den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer