Lady Gaga og Bradley Cooper:

«Har utrolig lyst til at de skal bli sammen»

Hollywood-stjernene skaper overskrifter igjen.

GJENFORENT: Lady Gaga og Bradley Cooper strålte da de traff hverandre igjen i helgen. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
GJENFORENT: Lady Gaga og Bradley Cooper strålte da de traff hverandre igjen i helgen. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at «A Star is Born» kom ut i 2018 verserte det lenge rykter om at hovedrolleinnehaverne Lady Gaga (35) og Bradley Cooper (47) hadde innledet et romantisk forhold også utenfor lerretet .

Med en rørende handling og vakker musikk traff det romantiske dramaet flere seere rett i hjertet, men også kjemien mellom duoen fikk enorm oppmerksomhet i tiden etter.

Det hele toppet seg da Gaga og Cooper leverte en svært følelsesladd fremføring av låten «Shallow» fra filmen under Oscar-utdelingen i februar 2019, og i etterkant av opptredenen var flere overbevist om at det altså var noe mer enn bare vennskap mellom dem.

REAKSJONER: Det var mange som mente at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Her har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

At det få dager før utdelingen ble kjent at Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino (53), bremset ikke akkurat ryktene. Juni samme år ble det også kjent at Cooper og modellkjæresten, Irina Shayk (36), hadde gått hver til sitt etter fire år sammen.

- Bradleys tilknytning til Gaga er det som tippet Irina over kanten. Hun ble ydmyket, spesielt under opptredenen på Oscar-utdelingen. Å være i samme rom som det, og se hva som ble skrevet i etterkant, var vanskelig å håndtere, fortalte en kilde til Grazia Daily den gang.

«Verden stoppet opp»

Natt til mandag norsk tid ble de to stjernene gjenforent under prisutdelingen SAG Awards i Los Angeles, og nok en gang skapte duoen overskrifter.

Gaga og Cooper stilte velvillig opp sammen på bilder på den røde løperen, og dette fikk fansen i fyr og flamme. Mange ser nemlig fremdeles ut til å håpe på at de to skal bli kjærester, ifølge Cosmopolitan.

«Jeg bare vet at verden stoppet opp i de sekundene denne klemmen varte», skrev en bruker på Twitter.

I kommentarfeltet under har en fan skrevet:

«Er begge single nå? Jeg har så utrolig lyst til at de skal bli sammen».

En annen Twitter-profil har sammenlignet to bilder av stjernene fra 2018 og 2022 hvor begge smiler stort til hverandre.

Mens en tredje delte et lignende bilde av duoen med følgende tekst:

«Lady Gaga og Bradley Cooper virker utrolig lykkelige over å se hverandre».

Både Gaga og Cooper var nominerte til pris under SAG Awards. Popstjernen for sin rolle i «House of Gucci» og 46-åringen for sin rolle i «Licorice Pizza». Ingen av dem hentet derimot hjem noen pris.

Reduserte angsten

I november lettet Cooper for første gang på sløret om de påståtte romanseryktene mellom ham og sangeren.

I et intervju med The Hollywood Reporter avslørte han at det ikke hadde vært noe på gang mellom ham og Gaga. Det hele dreide seg rett og slett om skuespill. Spesielt da de fremførte den hete duetten på scenen under Oscar-utdelingen.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt ble gjenforent for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

«Han så for seg at forestillingen skulle utfolde seg som en scene fra filmen, delvis for å hjelpe ham å håndtere sin egen frykt for å synge live», skrev magasinet, hvorpå Cooper forklarte videre:

- Fra et personlig ståsted, reduserte det angsten min.

- I filmen var det på en måte i den scenen de forelsket seg. Det er det eksplosive øyeblikket som skjer med dem på scenen foran tusenvis av mennesker … Det hadde vært veldig rart hvis vi begge satt på to barstoler med ansiktet mot publikum, delte han videre.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper ble bsingel, ble det spekulert på om han og Lady Gaga ville finne hverandre. Vis mer

Gaga har også tidligere gått ut og avkreftet at det skal ha oppstått romantiske følelser mellom dem.

- For å være helt ærlig, synes jeg at pressen er veldig teit. Jeg mener, vi lagde en kjærlighetshistorie. For meg, som artist og skuespiller, ville vi selvfølgelig at folk skulle tro på at vi var forelsket i hverandre, fortalte hun til Elle høsten 2019, og la til:

- Og vi ville at folk skulle føle den kjærligheten under Oscar-opptredenen. Vi ville at det skulle gå rett gjennom linsen på kameraene og tv-ene. Og vi jobbet hardt med det, vi jobbet i flere dager. Vi kartla det hele - det var rigget til som en opptreden.

LES OGSÅ: - Har en helt ny forståelse for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer