SINGEL: Kjekkasen Andy Baldwin leter stadig etter kjærligheten.  Foto: TVNorge
SINGEL: Kjekkasen Andy Baldwin leter stadig etter kjærligheten. Foto: TVNorgeVis mer

Har Ungkaren blitt desperat?

- Jeg fikk en melding av han klokken fem på morgenen.

LOS ANGELES (Seher.no): Marineoffiseren Andy Baldwin (31) var med i den tiende sesongen av "Ungkaren" på amerikanske tv-skjermer.

Han var i en periode forlovet med Tessa Horst som han forelsket seg i under innspillingen, men forholdet tok slutt etter få måneder.

Etter henne innledet han et forhold til den 14 år eldre skuespilleren Marla Maples (45) før han sjekket opp modellen Shaune Bagwell via Facebook - selv om han aldri hadde truffet henne før.

Nettsjekking og blondiner ser ut til å være tingen for 31-åringen, for nå avslører nemlig eiendomsmegleren Wanda Rios (36) at også hun ble kontaktet av "Ungkaren" på nettet, skriver Star magazine.

Det var i desember at Rios fikk en melding av Baldwin på MySpace-kontoen sin etter at han hadde tilfeligvis hadde kommet over et bilde av den flotte kvinnen. 

- Jeg fikk en melding av han kl fem på morgenen hvor det stod: "Jeg er i Austin. Er du her? Andy Baldwin", forteller Rios til bladet, og fortsetter:

- Han var kjekk, men jeg hadde ingen anelse om hvem han var så jeg googlet ham. Neste dag skrev vi et par meldinger til hverandre, og han sa at han bodde på Hyatt, men jeg feiget ut da jeg skulle dra å møte ham.

Er du en blond, vakker kvinne med en eller annen nettprofil er kanskje du nestemann på Bladwins liste..?

LES OGSÅ: Herpes herpet "Ungkaren"