Har ukjent familie i India

Pia Haraldsen avslører sine indiske røtter.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Pia og Jasmin 02:40 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!  

SEOGHØR.NO: I Noman Mubashirs NRK-program «Hva har du i bagasjen?» får kjendiser med unorsk opphav muligheten til å bli bedre kjent med røttene sine. Vendela Kirsebom fikk møte sine ukjente tyrkiske far, og barnetv-programleder Kash King ble kjent med farens hjemland Rwanda. 

På premieren var også Pia Haraldsen (31) som kunne tenke seg å være med i en ny sesong av programmet. 

- Kanskje vi kan være med neste sesong for vi har en spennende bakgrunn vi og. Vi har både engelske og indiske røtter, sier Haraldsen til Seoghør.no. 

Pias oldemor var indisk og ble sammen med en brite. 

- Oldemoren min var inder. Mormor er halvt indisk og halvt engelsk, og flyttet fra India til England da hun var seks år gammel, sier Haraldsen. 

Hun har flere indiske slektninger, men har aldri møtt dem og vet ikke hvem de er. En gang i fremtiden håper Pia og moren Jasmin å kunne reise tilbake å bli bedre kjent med familiehistorien.

- Vi har fjern familie i India, men vi har ingen kontakt med dem i dag. Egentlig har vi ingen planer om å dra dit med det første, men vi har veldig lyst, sier Jasmin. 

Bortsett fra at hun har brune øyne tror ikke Pia at hun har mange indiske trekk. Hun føler seg mer påvirket av sine britiske røtter. 

- Jeg føler det britiske blodet. Jeg er nok veldig britisk både når det gjelder humor og etikette.  

Se video med Pia og Jasmin 02:40 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken! 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vanskelig å skjule familien 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer