Marte Krogh:

- Har troen på å få oppleve ekte kjærlighet igjen

Marte Krogh har ikke gitt opp håpet om varig kjærlighet.

SUKSESS: De siste årene har Marte Krogh gjort stor suksess med klesdesign. På privaten er hun stolt mor til datteren Sofia, og hun har troen på å finne kjærligheten igjen etter skilsmissen i 2016. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SUKSESS: De siste årene har Marte Krogh gjort stor suksess med klesdesign. På privaten er hun stolt mor til datteren Sofia, og hun har troen på å finne kjærligheten igjen etter skilsmissen i 2016. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2014 giftet fiolinisten og designeren Marte Krogh (44) seg med milliardæren Jan Haudemann-Andersen (61) i Ris kirke i Oslo.

Bruden bar en egendesignet kjole, sydd av den norske designeren Ove Harder Finseth. I 2016 gikk imidlertid ekteparet hver til sitt, og rundt samme tid startet 44-åringen sin egen business - Koma by Marte.

Vis mer

Det skulle nemlig vise seg at det å designe sin egen brudekjole ga mersmak. I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet, forteller 44-åringen at hun helt fra barndommen av har hatt en interesse for klær.

På bakgrunn av de mange tilbakemeldingene på sin egen brudekjole, sa Krogh seg villig til å designe for andre bruder. Til dags dato har hun designet rundt ti brudekjoler. Hvis hun en dag i fremtiden skal gifte seg på nytt, er hun ikke i tvil om at hun også da vil designe sin egen brudekjole.

- Så klart! Noe annet ville vært rart, sier Krogh til Dagbladet Magasinet.

FIOLINIST: Marte Krogh er en av Norges mest kjente fiolinister. De siste årene har hun for alvor tatt steget inn i motebransjen, og spiller ikke like mye. Til høsten har hun imidlertid tatt på seg et par spilleoppdrag igjen. Her avbildet under en konsert i 2014. Foto: NTB Scanpix
FIOLINIST: Marte Krogh er en av Norges mest kjente fiolinister. De siste årene har hun for alvor tatt steget inn i motebransjen, og spiller ikke like mye. Til høsten har hun imidlertid tatt på seg et par spilleoppdrag igjen. Her avbildet under en konsert i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ingen slavisk løsning

Til tross for at ekteskapet til Krogh og Haudemann-Andersen ikke varte , setter 44-åringen pris på det nære vennskapet og gode samarbeidet som hun og eksmannen har bevart.

Sammen har de datteren Sofia (7), som de deler omsorgsretten for.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Marte Krogh (@marte_krogh) on

- Jan og jeg deler på Sofia. Vi har ingen slavisk løsning, og det er jeg veldig glad for. Det er også best for Sofia. Vi bor så nær hverandre at ting er veldig smooth, sier Krogh, som siden skilsmissen har gått fra å være mamma på heltid til å kombinere morsrollen med jobb.

Sammen med datteren bor hun i en villa som eksmannen kjøpte like etter skilsmissen, slik at den lille familien på tre fortsatt kunne bo i nærheten av hverandre.

Troen på varig kjærlighet

Da Se og Hør møtte Marte Krogh i forbindelse med åpningen av den nye Hennes & Mauritz-butikken i Karl Johan i desember i fjor, kunne 44-åringen fortelle at hun ikke har kjæreste - og heller ikke dater for tiden.

- Jeg har det supert slik det er nå, sa hun den gang, og la til at hun synes det er deilig å være singel.

- Jeg har aldri vært singel mer enn et år til sammen. Nå prøver jeg å nyte det så lenge det varer. Da får jeg også frigjort tid til andre prosjekter. Jeg hadde kanskje ikke fått til dette hvis jeg ikke hadde vært singel, la 44-åringen til, og refererte til samarbeidet hun hadde hatt med butikkjeden - der hun hadde laget en redesign-kolleksjon i anledning åpningen av butikken.

I det nye intervjuet med Dagbladet Magasinet legger hun imidlertid ikke skjul på at hun ikke har gitt opp troen på den varige kjærligheten.

- Jeg har vært heldig og få oppleve ekte kjærlighet noen ganger i livet mitt, og har troen på at det skal skje igjen, deler hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: - Veldig tungt da det sto på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer