- Har Tone og Aksel forlovet seg?

Se kjendisenes reaksjoner på stjerneparets bryllupsplaner. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag ble det kjent at et av Norges heteste kjendispar Tone Damli (24) og Aksel Hennie (36) forlovet seg etter at skuespilleren gikk ned på kne under en romantisk overraskelsesferie i Paris.

På plateselskapets Universals sommerfest senere på kvelden, var nyheten ennå så fersk at ikke alle artistene på gjestelista hadde rukket å få det med seg.

- Har de forlovet seg i dag? Gratulerer så mye, det er superstas. Jeg blir alltid så glad når folk bestemmer seg for å gifte seg, sier popstjernen Venke Knutson til Seoghør.no.

Artistmanager, TV-programleder og tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen avslørte imidlertid at han hadde gratulert paret personlig etter at han fikk vite om forlovelsen.

- Jeg har allerede gratulert paret, det er jo de som skal gratuleres, sa han på vei inn til hagefesten.

Blant de mange kjendisene på den røde løperen var også Morten Harket, Lise Karlsnes, Alexandra Joner, Thomas Seltzer, skuespilleren Synnøve Macody Lud, Herborg Kråkevik, tidligere «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard og Omer Bhatti.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ja, han gikk ned på kne og fridde  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer