TJENER GODT: Lene Marlin har over 10 millioner kroner på bok, ifølge VG. Foto: Stella Pictures
TJENER GODT: Lene Marlin har over 10 millioner kroner på bok, ifølge VG. Foto: Stella PicturesVis mer

Har tjent 65 millioner kroner

Lene Marlin holder seg unna rampelyset, men har stålkontroll på økonomien.

SEOGHØR.NO: Artist Lene Marlin (35) har for det meste holdt seg unna rampelyset den siste tiden. I fjor mottok hun imidlertid en pris for sin åpenhet rundt vanskelige temaer.

Da hun slo igjennom med «Sitting Down Here» for 15 år siden, ble hun populær over store deler av verden, og er det enda.

Nå avslører VG at hennes økonomi er svært god.

- Da hun ble oppdaget i 1998 hadde hun 12.000 kroner. Siden har det kommet inn mellom 60 og 65 millioner kroner, skriver VG.

AKSJER: Lene Marlin har investert i aksjer og spilles ofte på radioen rundt om i verden. Dette gir henne gode inntekter. Foto: Se og Hør
AKSJER: Lene Marlin har investert i aksjer og spilles ofte på radioen rundt om i verden. Dette gir henne gode inntekter. Foto: Se og Hør Vis mer

Videre skriver de at stjernen har over 10 millioner kroner på bok og en egenkapital på 13,5 millioner. Ifølge avisen har hennes investering i aksjefond, gitt gode resultater.

- Det har gitt en ganske bra avkastning, ja, sier Jan Erik Haglund som er hennes rådfører til VG.

Mottok pris for åpenhet

Da Se og Hør Kjendisgalla ble avholdt på Chat Noir i Oslo i november, var artist Lene Marlin blant dem som mottok pris - for sin åpenhet om selvmordsforsøk.

Og da Lene Marlin inntok scenen på Chat Noir for å takke for prisen, rørte hun publikum i den fullsatte salen.

35-åringen snakket med tydelig og selvsikker stemme, men det var ikke tvil om at talen var svært følelsesladet for den vanligvis så private artisten.

PRIS: Lene Marlin mottok pris for sin åpenhet rundt vanskelige temaer. Her med Thomas Giertsen og Ellen Arnstad. Foto: Se og Hør
PRIS: Lene Marlin mottok pris for sin åpenhet rundt vanskelige temaer. Her med Thomas Giertsen og Ellen Arnstad. Foto: Se og Hør Vis mer

- Dette må vi ikke tie om. Vi må innse at det perfekte livet ikke eksisterer. Jeg har kjempet i noen år, og endelig kommet ut på den andre siden, sier Lene Marlin åpenhjertig.

Fikk salen til å juble

Hun benyttet også anledningen til å komme med en oppfordring til den feststemte forsamlingen, som hyllet henne med både trampeklapp, jubel og velplassert latter under takketalen.

- Selv om det er mørkt og vanskelig kan det bli bedre. Jeg har fått tilbakemeldinger fra 12-13 åringer til folk over 80 år. Jeg tror også alle av dere sliter litt av og til. La oss bli flinkere til å snakke om de alvorlige temaene, uttalte hun.

LES OGSÅ: Ble sparket to timer etter lydopptaket