Christine Dancke:

Har ti år yngre kjæreste

Den hjemsendte «Kompani Lauritzen»-deltakeren er full av lovord om sin ti år yngre kjæreste - selv om han var litt skuffet da hun kom hjem.

LYKKELIGE: Christine Dancke er glad for at hun møtte sin ti år yngre kjæreste, Simon, som hun har vært sammen med i syv og et halvt år. Foto: Instagram / @Christinedancke, gjengitt med tillatelse
LYKKELIGE: Christine Dancke er glad for at hun møtte sin ti år yngre kjæreste, Simon, som hun har vært sammen med i syv og et halvt år. Foto: Instagram / @Christinedancke, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag måtte DJ, programleder og musikkekspert Christine Dancke (37) forlate «Kompani Lauritzen». Etter å ha vært gjennom en intens dimmekamp mot skuespiller Jakob Schøyen Andersen (31) måtte hun til slutt takke for seg og reise hjem.

KOMPANI LAURITZEN: Linnéa Myhre blir kastet inn i «kosebua» og må puste inn CS-gass. Video/TV2. Vis mer

Til Se og Hør fortalte Dancke lørdag at de elleve innspillingsdagene hun var med på i militærleiren i Åndalsnes gjorde så mye med henne at da hun kom hjem, så vurderte hun - helt seriøst - å snu helt om på karrieren sin og bli snekker.

- Trodde jeg skulle bli lenger

Gode opplevelser i «Kompani Lauritzen» til tross: Litt godt var det også å komme hjem til samboeren Simon (27), som hun har vært kjæreste med i sju og et halvt år - selv om han var litt skuffet da hun ankom.

- Det var koselig å komme hjem, men han ville bare at jeg skulle bli der lenger. Han hadde veldig trua på meg. Jeg vet ikke om han trodde jeg skulle vinne, han trodde i hvert fall jeg skulle være der lenge. Men det trodde vel jeg og alle andre og, sier 37-åringen lattermildt til Se og Hør.

- Så han ble skuffet?

- Både ja og nei, men det gikk fint det, altså. Det er jo litt spesielt nå også, i corona-tida er det jo luksus å oppleve ting som jeg har opplevd.

Snakket om aldersforskjellen

På spørsmål om hun hadde inntrykk av at kjæresten hadde savnet henne mens hun var borte, svarer Dancke følgende, etterfulgt av en kort latter:

- Jeg håper jo det. Det tar jeg egentlig for gitt, så jeg spurte ikke.

«Kompani Lauritzen»-deltakeren var nylig gjest i podkasten til radio- og tv-profil Ida Fladen (35). Der snakket hun blant annet om det faktum at hun er ti år eldre enn sin kjæreste - og at de møttes da han var 19 år gammel.

I podkasten medgir hun samtidig at nettopp det vekket reaksjoner fra enkelte, at hun tvilte litt selv også, at dette er noe hun aldri har pratet offentlig om før, at hun tenkte «hva kommer folk til å tenke» - og at hun i starten trodde han var eldre.

KAOS: Det blir kaos i lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» når deltakerne blir «angrepet». Video: TV 2 Vis mer

- Avklart

Dancke har vært åpen om at hun lider av angst, også på det sosiale plan, noe som gjorde at det satt langt inne for henne å takke ja til et program som «Kompani Lauritzen». Overfor Se og Hør er hun imidlertid klar på at hun ikke er redd for å dele tankene sine om personlige ting.

TOK FARVEL: Christine Dancke røk ut av «Kompani Lauritzen» lørdag, men virket å få en verdig avskjed fra de andre deltakerne. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TOK FARVEL: Christine Dancke røk ut av «Kompani Lauritzen» lørdag, men virket å få en verdig avskjed fra de andre deltakerne. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Jeg føler jeg er ganske avklart på hva jeg deler. Når jeg gjør det, og hvorfor jeg gjør det. Jeg har det veldig godt med det. Jeg tenker mye, og tenker ofte «hva er vitsen med å si noe om dette» før jeg eventuelt deler noe privat. Det er noe med det å bare være et menneske, med alt det innebærer, sier hun.

Til Se og Hør ønsker hun heller ikke utdype de temaene hun snakket om i Fladens podkast.

- Stolt og støttende

Tv-profilen legger likevel ikke skjul på at kjæresten Simon er stolt av hva han har sett av henne i «Kompani Lauritzen», som nok en gang har vært en knallsuksess på TV 2.

Zzzzz: Bernt Hulsker holdt de andre kompanirekruttene våkne om nettene med snorkingen sin - da tok produksjonen grep. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vi sitter ofte og ser på det sammen. Han er verdens beste mann sånn generelt sett. Stolt, støttende, samtidig som han synes det er veldig morsomt, forteller hun.

- Kan det bli mer reality-tv på deg i tida som kommer?

- Jeg kan bli med om det dreier seg om å dra på tur. Eller baking.

- Så «71 grader nord» eller «Hele Norge baker» med andre ord?

- Ja, det kunne jeg vurdert. Det er jo noe jeg kan. Da våkner kanskje konkurranseinstinktet i meg, sier Christine Dancke med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper coronasykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer