Har termin på sin avdøde mors fødselsdag

...og den britiske kjendisdatteren Peaches Geldof avslører kjønnet på sin førstefødte.

FORELSKA: Nå blir det bryllup og baby for det unge paret. Foto: Stella Pictures
FORELSKA: Nå blir det bryllup og baby for det unge paret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember i fjor ble det kjent at kjendisdatter og modell Peaches Geldof (22) hadde holdt forlovelsen med kjæresten og S.C.U.M.-vokalist Thomas Cohen (20) skjult i seks måneder. 

Under en måned senere kunne det unge paret avsløre at de venter sitt første barn. I et stort intervju med kjendismagasinet Hello! avslører de to i tillegg at babyen er en gutt, og at terminen er 24.april - fødselsdagen til hennes avdøde mor Paula Yates.

- Jeg opplevde det som veldig spesielt, men også fantastisk vakkert, da de fortalte meg når terminen er. Jeg ble så glad, forteller hun i intervjuet.

Peaches var bare 11 år da mammaen begikk selvmord med en overdose heroin.

- Jeg føler at det er et lite vink fra mamma, hennes måte å gi beskjed til meg at hun fremdeles er med oss, og passer på meg og babyen min, sier hun videre.

22-åringen, som avslørte graviditetsnyheten for familien under julehøytiden, er altså seks måneder på vei, og ser frem til å bli mamma. Det gjør også hennes berømte pappa Bob Geldof (60), som ga sitt samtykke til den kommende svigersønnen.

- Han ga Thomas et glass med champagne og fortalte meg at han var glad det nettopp var ham av alle mine kjærester som jeg endte opp med, fordi han alltid har vært hans favoritt, avslører hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Olivia Wilde viste frem komiker-kjæresten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer