Atle Pettersen:

- Har tenkt: «Skal vi ha barn, egentlig?»

Artisten åpner seg om fremtiden i podkasten «Hva skjedde, egentlig?».

VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir snart foreldre til en liten jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir snart foreldre til en liten jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nyttårsaften i 2018 gikk Showbiz-mann Atle Pettersen (31) ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide (31).

På det tidspunktet hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige forlovelsesnyheten delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

«Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste», skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

- Et annet perspektiv

9. september i år røpet Pettersen, også det på Instagram, at paret venter sitt første barn sammen.

- Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tiden som kommer, sa han den gang til «God kveld Norge».

Søndag var 31-åringen gjest i Henriette Bruusgaards podkast «Hva skjedde, egentlig?». Der snakker han om alt fra «Beat for beat», politikk, barndom og oppvekst - og selvsagt om det faktum at han snart blir pappa.

- For å være ærlig har både min kone og jeg tenkt «Skal vi ha barn, egentlig?». «Er dette noe for oss?». Vi elsker jo å reise rundt, ha frihet og å gjøre det vi vil. Så kom pandemien og vi fikk et annet perspektiv på livet. For livet mitt har alltid handlet om jobb og karriere, men med pademien begynte tanken om barn å spire og gro, og så gikk det veldig fort, sier han i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer