Atle Pettersen:

- Har tenkt: «Skal vi ha barn, egentlig?»

Artisten åpner seg om fremtiden i podkasten «Hva skjedde, egentlig?».

VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir snart foreldre til en liten jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VENTER BARN: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir snart foreldre til en liten jente. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nyttårsaften i 2018 gikk Showbiz-mann Atle Pettersen (31) ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide (31).

På det tidspunktet hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige forlovelsesnyheten delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

«Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste», skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

- Et annet perspektiv

9. september i år røpet Pettersen, også det på Instagram, at paret venter sitt første barn sammen.

- Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tiden som kommer, sa han den gang til «God kveld Norge».

Søndag var 31-åringen gjest i Henriette Bruusgaards podkast «Hva skjedde, egentlig?». Der snakker han om alt fra «Beat for beat», politikk, barndom og oppvekst - og selvsagt om det faktum at han snart blir pappa.

- For å være ærlig har både min kone og jeg tenkt «Skal vi ha barn, egentlig?». «Er dette noe for oss?». Vi elsker jo å reise rundt, ha frihet og å gjøre det vi vil. Så kom pandemien og vi fikk et annet perspektiv på livet. For livet mitt har alltid handlet om jobb og karriere, men med pademien begynte tanken om barn å spire og gro, og så gikk det veldig fort, sier han i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Atle Pettersen, som har godkjent omtalen i denne saken.

Venter ei jente

Han avslører samtidig at termin er lille julaften. Og på ett tidspunkt forsnakker han seg - og røper at de venter en liten jente.

- Det blir en jente, ja, sier han i samtalen med Bruusgaard, og legger til at han og Eide allerede har bestemt seg for navn til barnet.

I sommer kunne han avsløre til Se og Hør at de to hadde lagt ut leiligheten i Bjørvika i Oslo til salgs, og at de nå skulle flytte «litt ut av byen».

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer

Å flytte var slettes ikke planlagt, og med babynyheten kan det tenkes at de to ønsket seg litt mer plass nettopp fordi de skulle bli tre.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, sa Pettersen da.

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som pressesjef i Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Derfor ble han avholds

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer