Kanye West og Kim Kardashian:

- Har tatt til fornuft

Etter to måneder skal endelig Kanye ha godtatt at ekteskapet er over.

BRUDD: Kanye og Kims ekteskap er snart historie. Foto: Tammie Arroyo/ AFF-USA.com / NTB
BRUDD: Kanye og Kims ekteskap er snart historie. Foto: Tammie Arroyo/ AFF-USA.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av verdens mest omtalte ektepar ble i februar erklært historie. Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) valgte å gå fra hverandre etter et svært turbulent år.

To måneder er gått siden Kardashian leverte inn skilsmissepapirene, men Kanye har drøyet med å signere - slik at de også på papiret ikke lenger er mann og kone.

- Endelig akseptert

Kjendisnettstedet Hollywood Life hevder nå å sitte på svaret på hvorfor. De siterer anonyme kilder på at forsinkelsen skyldes hans ønske om å redde ekteskapet.

- Det er åpenbart ikke faktum, og han har endelig akseptert det. Hans indre sirkel oppfordret ham på det sterkeste til å skaffe en god advokat og å bli ferdig med det en gang for alle, og heldigvis har han tatt til fornuft, sier en som angivelig er tett på rapperen.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

9. april skal advokatene til 43-åringen ha levert inn papirer hvor han ber om delt omsorg for parets fire barn - North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

Ifølge kilden håper Kanyes venner at å være enig om barneomsorgen vil gjøre skilsmissen enklere.

- Hans hovedfokus er å få like rettigheter til å se barna sine. Og siden de begge er enige om det, forventer alle at det kommer til å bli en relativt kjapp løsning, sier vedkommende, og legger til:

- Dette er ikke det Kanye vil. Hadde det vært opp til ham ville de ikke skilt seg, så å ta dette steget var veldig vondt for ham. Men han har funnet aksept nå, og det er virkelig ikke noen alternativ.

At skilsmissen har gått hardt inn på rapperen forteller også en annen kilde til nettstedet. Selv om han er knust over bruddet skal han likevel forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Turbulent år

Kanye gikk ned på kne i 2013, på Kardashian sin 33-årsdag. Duoen hadde den gang vært sammen i halvannet år, men hadde vært gode venner enda lenger.

Året etter ble de erklært rette ektefolk. Ekteskapet kom imidlertid ikke uten skepsis utenfra, og flere skal ha advart Kanye mot å gifte seg med en realitystjerne i frykt for karrieren hans.

At det gikk mot skilsmisse var det flere som spekulerte på det siste året. Kanye sin mislykkede valgkamp kapret stor spalteplass, og flere bisarre vendinger gjorde at det ble utfordrende for hans nærmeste.

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med datteren North.

- Jeg drepte nesten datteren mi, sa han fra scenen.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner, for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev West at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

Dette angret han imidlertid på, men nå skulle det altså gå troll i ord.

LES OGSÅ: Blir sjekket opp etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer