GOD NUMMER TO: Cengiz Al og dansepartneren Mai Benedikte Mentzoni (25) kom på en solid andreplass i årets sesong av «Skal vi danse». Foto: TV 2
GOD NUMMER TO: Cengiz Al og dansepartneren Mai Benedikte Mentzoni (25) kom på en solid andreplass i årets sesong av «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

Cengiz Al:

- Har tatt pausen jeg trenger

Cengiz Al avslører at det er veldig deilig å være ferdig med «Skal vi danse».

Publisert

(Se og Hør): For én uke siden sto «Skam»-stjernen Cengiz Al (20) i finalen i «Skal vi danse», der han konkurrerte mot tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (27).

Etter å ha danset tre danser hver, ble det klart at Helene og Jørgen kunne ta hjem årets store «Skal vi danse»-pokal - med hele 115 poeng fra dommerne.

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Dermed måtte Cengiz se seg slått på målstreken. Han var ordknapp etter tapet, men lørdag kveld møtte Se og Hør 20-åringen sammen med kjæresten Maiken Blom under årets P3 Gull.

- Dritdeilig

Der kunne han fortelle at det etter flere intensive uker med dans, blodslit og show, føles svært godt å være ferdig.

- Det er deilig. Det er dritdeilig. Jeg kan egentlig ikke beskrive det. Nå er vi ferdig med finalen, jeg har tatt pausen som jeg trenger, og nå er jeg her og skal kose meg, sier Cengiz Al til Se og Hør.

SLÅTT UT: Cengiz Al måtte se seg slått på målstreken. Her sammen med dansepartneren Mai Benedikte Mentzoni (25). Foto: TV 2
SLÅTT UT: Cengiz Al måtte se seg slått på målstreken. Her sammen med dansepartneren Mai Benedikte Mentzoni (25). Foto: TV 2 Vis mer

En som også er svært fornøyd med den nye tilværelsen, er kjæresten Maiken. Endelig får nemlig paret muligheten til å tilbringe mer tid sammen.

- Ja, nå har vi endelig litt tid, så det er veldig deilig. Akkurat nå handler det egentlig bare om å bruke tid sammen. Vi går litt turer og bruker kveldene sammen, noe som er veldig koselig.

Saken fortsetter under:

STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al har hatt med seg kjæresten Maiken store deler av «Skal vi danse»-sesongen. Nå får paret endelig tid til hverandre. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al har hatt med seg kjæresten Maiken store deler av «Skal vi danse»-sesongen. Nå får paret endelig tid til hverandre. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer

Selv om Cengiz måtte se seg slått forrige helg, var det all grunn til å være fornøyd med egen innsats. Ekspertene har nemlig gitt uttrykk for at det aldri før har vært et høyere nivå blant deltakerne, enn det som var i år.

Under selve finalen danset skuespilleren også med kjæresten under ett av numrene.

- Jeg elsker jo dans, og jeg elsker henne, sa Cengiz da det ble kjent at Maiken skulle innta parketten.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

- Sjekket henne opp

Maiken har vært en stor støtte for «Skam»-stjerna i løpet av sesongen, og under semifinalen kunne hun avsløre overfor Se og Hør at hun trolig var mer nervøs en hovedpersonen selv, før han entret parketten.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker allerede, før han har danset! Jeg tror nesten jeg er mer nervøs enn ham, til og med! Men jeg vet at han «nailer» det her, sa hun til Seoghør.no før Cengiz skulle ut på parketten i begynnelsen av september.

Den tidligere «Skam»-skuespilleren har drevet med dans også før dansedebuten i TV 2 direktesendte lørdagsprogram. Og det var faktisk i et dansestudio han og kjæresten ble kjent, for tre års tid siden.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun skjønte at jeg prøvde meg på henne, har Cengiz tidligere røpet overfor Seoghør.no.

LES OGSÅ: Slik sjekket «Skam»-stjernen opp kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer