Merete Lingjærde:

Har tatt forholdet et steg videre

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde viste frem kjæresten på «West Side Story»-premiere.

SAMBOERE: Merete Lingjærde og kjæresten Anders Mørk på premiere av musikalen «West Side Story» onsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen
SAMBOERE: Merete Lingjærde og kjæresten Anders Mørk på premiere av musikalen «West Side Story» onsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

CHATEAU NEUF (Se og Hør): Onsdag kveld var det duket for premiere på musikalklassikeren «West Side Story» på Chateau Neuf i Oslo.

På scenen er det flere kjente ansikt å se, deriblant tidligere «Stjernekamp»-deltaker Sondre Mulongo Nystrøm - bedre kjent som Sondrey, som skal spille hovedrollen i forestillingen. Per Sundnes (54), skuespiller Anette Hoff (59) og ektemannen Nils Ole Oftebro (75) er også med.

I anledning premierekvelden var det også duket for rød løper i forkant av forestillingen. Blant de oppmøtte var «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (58) - som dukket opp med kjæresten ved sin side.

Første gang

Dette er første gang Lingjærde viser frem kjæresten på denne måten, men til Se og Hør kan hun også røpe andre spennende nyheter.

- Vi er samboere, ja. Det var vært en glidende overgang fra «coviden», avslører Lingjærde.

Det spares heller ikke på fine ord fra kjæresten Anders Mørk.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

- Hun er snill, omtenksom og er ikke så hard som folk tror. Vi er veldig like. Vi klikker, liksom. Det er sømløst, sier han til Se og Hør.

Det var i april Lingjærde kunne røpe at hun har fått en ny mann i livet sitt. Det avslørte hun overfor «God Kveld Norge», hvor hun også kunne røpe at det var via datingappen Tinder hun møtte sin utvalgte.

- Det var full klaff med én gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helga etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sa Lingjærde til TV 2-programmet den gang.

- Ment for hverandre

Da Lingjærde snakket med Se og Hør i sommer snakket hun åpenhjertig om sitt ferske forhold, og la ikke skjul på at hun avslørte forelskelsen svært tidlig.

- Jeg har jo aldri snakket om noen kjæreste i mediene tidligere, men jeg skjønte at vi er ment for hverandre. Så da jeg gjestet «God Morgen Norge» hadde vi bare vært sammen i tre til fire uker, men vi visste at det var oss, sa hun.

SYDEN: Aurora Gude er endelig å se på skjermen igjen i serien «Charterfeber». Denne gangen tar hun med seg samboeren Haakon for å pleie kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Da kjæresteavsløringen først kom, var hun forsiktig med å avsløre identiteten hans. I sommer føltes det imidlertid mer naturlig å vise fram kjæresten, ettersom han både hadde møtt flere i familien, venner og barn. På spørsmål om hvordan han ble mottatt, svarte Lingjærde:

- Det har vært veldig positivt. Han er jo verdens søteste og snilleste. Det går jo ikke an å ikke like han.

Singel i flere år

Under premieresendingen av «Skal vi danse» i fjor høst valgte programlederne å konfrontere Lingjærde med at hun hadde blitt singel, noe publikum valgte å klappe for.

Det speilet likevel ikke hele sannheten. Til Se og Hør kunne hun nemlig fortelle at hun hadde vært singel i flere år, og kommentaren under premieren var av det spontane slaget.

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sa det, jeg snakker før jeg tenker noen ganger. Jeg angret ganske fort på det. Det var på ingen måte et forsøk på en kontaktannonse, ler hun.

Likevel kan det virke som at enkelte har tolket det sånn.

FÅR LIKEVEL VÆRE MED: Nate Kahungu og dansepartner Helene Spilling må ikke forlate «Skal vi danse». Vis mer

- Jeg sjekket akkurat mobilen min, og der har det rullet inn både venneforespørsler og meldinger fra menn. Den har vibrert og lyst i ett kjør. Det er jo hyggelig det, men jeg tror ikke jeg kommer til å svare. Det var ikke meningen at min lille spøk skulle bli til noe så personlig, fortalte hun.

Da hun møtte sin nåværende kjæreste var det hele seks år siden hun sist var i et forhold, noe som også var grunnen til at hun valgte å opprette en bruker på Tinder.

LES OGSÅ: Åpner opp om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer