FORHOLDET OVER?: Abigail Clancy er rasende på Peter Crouch etter utroryktene. Foto: All Over Press
FORHOLDET OVER?: Abigail Clancy er rasende på Peter Crouch etter utroryktene. Foto: All Over Press Vis mer

Har tatt av forlovelsesringen

- Nå kan forholdet være over.

SEHER.NO: Når det kommer til å være trofast mot kvinnene sine, har ikke engelske landslagsspillere i fotball det aller beste ryktet. Tidligere i år har allerede John Terry og Ashley Cole sine sidesprang blitt brettet ut i pressen.

Mandag føyet Peter Crouch (29) seg inn i rekken. Det ble hevdet at stjernen hadde sex med en 19 år gammel prostituert kvinne under et opphold i Spania tidligere i sommer.

Dette skal ha knust Peters forlovede, modellen og TV-verten Abigail Clancy (24). Ifølge Daily Mail, har 24-åringen allerede tatt av forlovelsesringen.

Clancy besøkte John Terrys kone Toni mandag kveld, for å få råd.

«Toni og Abigail dro ut for å ri på hester, og det var lett å se at Miss Clancy hadde tatt av seg hennes diamantring», skriver den britiske avisen.

- Peter kan ta det som er ganske stort hint om hvordan Abigail reagerer på at han har vært utro. Hun er rasende og føler seg lurt. Nå kan forholdet være over, sier en venn av paret.

Terry og Clancy møttes kun timer etter at påstandene om at Crouch hadde betalt omkring 8000 kroner for en natt med 19-åringen kom ut. Og det skal være langt ifra sikkert at Clancy kommer til å tilgi Peter for dette.

- Peter er Abbeys første store kjærlighet og hun er glad i ham, men det er alt for tidlig å si om hun kommer til å tilgi ham etter dette.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Betalte for sex med tenåringsprostituert