Har sykdommen begynt å spre seg?

Michael Jacksons eldste sønn har store hvite flekker på underarmene.

LYSERE HUD: Michael Jacksons eldtesønn, Prince Michael (13), har begynt å få lyse flekker oppover armene og på deler av halsen.  Foto: All Over Press
LYSERE HUD: Michael Jacksons eldtesønn, Prince Michael (13), har begynt å få lyse flekker oppover armene og på deler av halsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Poplegenden Michael Jacksons tre barn, Prince Michael (13), Paris (12) og Blanket (8), har fått mye oppmerksomhet etter Jacksons bortgang i fjor sommer.

Særlig Prince Michael og Paris har måttet tåle å bli fotfulgt hvor enn de går, og selv om de forsøker å holde seg unna rampelyset, er det ikke til å unngå at de blir gjenkjent og avbildet når de viser seg blant vanlige folk.

Stjernebarna stilte nylig opp på et langt intervju med talkshowdronning Oprah Winfrey, hvor de snakket ut om forholdet til sin avdøde pappa, barndommen og hvordan det har vært å vokse opp med en så kjent far.

I intervjuet fikk man også se barndomsbilder av de tre sammen med Jackson, samt bilder fra deres liv og hverdag nå.

På flere av bildene sitter  Prince Michael og ler ikledd olabukse og t-skjorte, og det er særlig ett bilde, hvor han løfter armene over hodet, som har vekket oppsikt, skriver Daily Mail. 

Det har lenge vært spekulert i om 13-åringen har arvet sykdommen Michael Jackson selv hevdet han hadde - vitiligo, som er en tilstand som gjør at pigmentene i huden forsvinner, og at deler av huden derfor blir svært lys.

Michael Jackson ble flere ganger beskyldt for å bleke huden, men hevdet konsekvent at forandringen var på grunn av den svært sjeldne hudsykdommen.

Det var i sommer at de første bildene av en «flekket» Prince Michael dukket opp. Den gang hadde unggutten kun flekker under armhulene.

Ut fra bildene fra Oprah-intervjuet kan det imidlertid se ut til at sykdommen nå har begynt å spre seg, da unggutten også har tydelige lyse flekker oppover underarmene og på halsen.

Så langt har ingen i Jackson-familien villet kommentere sykdomsryktene, men Michaels mor og barnas bestemor, Katherine Jackson, har tidligere fortalt at Michael selv følte et stort ubehag med sin tilstand, og at den spredde seg så fort.

- Han ville ikke se ut som en «flekkete ku». Jeg vet ikke hva han gjorde for å endre det, men han gjorde noe, har hun tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Har han arvet pappas sykdom?