HAR SYDD MGP-ANTREKKET: Isabella Leroy stiller i selvsydd antrekk under lørdagens delfinale i MGP i Florø.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR SYDD MGP-ANTREKKET: Isabella Leroy stiller i selvsydd antrekk under lørdagens delfinale i MGP i Florø. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Har sydd sitt eget MGP-antrekk

- Jeg brukte bare én dag på å lage det.

Publisert
Se Isabella Leroy snakke om MGP-antrekket og "Idol" i video nederst i saken!

FLORØ (SEHER.NO): Melodi Grand Prix forbindes gjerne med glitter, farger og høy glamfaktor, og deltagerne har ofte vært iført en rekke spenstige antrekk under delfinalene de siste årene.

Når 28 år gamle Isabella Leroy fra Bergen entrer scenen i Florø lørdag kveld, kan man imidlertid vente seg noe helt annet enn paljetter, strutsefjær og stilletthæler.

Overfor Seher.no avslører nemlig den tidligere "Idol"-stjernen at hun har satset på helt enkel design under kveldens opptreden.

- Stilen blir hundre prosent meg. Jeg har lyst til å være så enkel som mulig fordi jeg har en gitar foran meg, og det er et smykke i seg selv. Hvis du kler på deg litt for mye greier, så blir det for mye rett og slett, så det enkleste er det beste for meg, smiler hun til Seher.no.


Vi møtte Isabella og heavymetal-kjæresten Frode Kilvik på deres hotellrom i Florø fredag kveld. Og rundt om på rommet til de to lå det strødd en haug med bukser, gensere og t-skjorter.

Selve MGP-antrekket skal hemmeligholdes frem til showet setter i gang, men Isabella kunne avsløre en liten detalj fra "kostymet" hun skal bære.

- Jeg har faktisk sydd underdelen selv. Det tok meg vel kanskje én dag, ikke noe mer enn det, sier hun.

I forrige uke fortalte Ørland-vinner Åste Hunnes Sem (37), som var med i samme sesong av "Idol" som Isabella, at hun følte at hun ble presset til å ha på seg antrekk som ikke helt passet henne under TV 2-konkurransen.

Ifølge Isabella merket også hun dette presset under "Idol"-tiden, og 28-åringen forteller at det derfor var ekstra viktig for henne å stå sterkt på kleskravene i MGP.

- Der har jeg faktisk satt ned foten på ganske hardt. Jeg vil på en måte ikke gjenoppleve det som skjedde under "Idol". Ikke noe stygt sagt mot dem altså, for jeg skjønner at de må ha ting de følger, men det er så viktig å se ut sånn som du føler deg. Ellers kommer man bare til å tenke på det. Så da er det best å være beinhard, sier hun.

Disse opptrer under lørdagens delfinale i Florø:

Pernille & Marius - I’ll Be Yours
Babel Fish - Depend on me
Marika - Hungry For You (Gipsydance)
Isabella - Sand
Endre - Oh Oh (Puppy Love)
Hanne Sørvaag - You’re Like A Melody
Mimi Blix - Allergic

Den andre delfinalen i MGP avholdes i Florø, og sendes på NRK1 lørdag 22. januar kl. 19.55


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Har med kjæresten på scenen


 Se Isabella Leroy snakke om MGP-antrekket og "Idol" i video nedenfor:[obj:media:9308]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer