Har svarte diamanter øverst på lista

Celina er bare en av dem som elsker de rådyre smykkene...

RÅDYRE: Celinas eksklusive svarte diamantøredobber fra de Grisogono koster nærmere 662 000 kroner.
RÅDYRE: Celinas eksklusive svarte diamantøredobber fra de Grisogono koster nærmere 662 000 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Svarte diamanter har lenge vært noe av det mest eksklusive på smykkemarkedet, og superstjerner som Naomi Campbell, Carmen Electra og Jade Jagger er svorne fans. Nå ser det imidlertid ut til at også den norske kjendiseliten har fått opp øynene for de mørke juvelene. Kosmetikkdronning Celina Midelfart (36) har nemlig iført seg et par rålekre øredobber bestående av svarte diamanter på flere offentlige tilstelninger den siste tiden, skriver VG. Øredobbene, som er fra det eksklusive smykkemerket de Grisogono, er prydet med 703 svarte og hvite diamanter, og skal ha vært en kjærlighetsgave fra Midelfarts forlovede, Tor Olav Trøim (46). - Disse øredobbene koser 75 050 euro (cirka 662 000 kroner), og er de mest populære fra denne kolleksjonen. Naomi Campbell har også et par i rosa som hun elsker, sier presseansvarlig i de Grisogono, Leonie Bochot, til VG. Celina er imidlertid ikke den eneste norske kjendisen som går for svart. Også skipsreder og milliardær John Fredriksens datter, Kathrine (25), har falt for de eksklusive diamantene, og har blant annet et par svarte diamantøredobber fra smykkehuset Garrard. Det samme gjelder hotellkonge Petter Stordalens forlovede, Gunhild Melhus (29), som nylig dukket opp med et lekkert armbånd/kjede fra Garrard, som også består av svarte diamanter. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Trump ønsker Celina all mulig lykke!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer