Har superstjernen forlovet seg?

Dukket plutselig opp med ring på fingeren 1. nyttårsdag.

FORELSKET: Venner av Olivier Martinez og Halle Berry har lenge spådd at de vil gifte seg. Nå kan forlovelsen være et faktum. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Venner av Olivier Martinez og Halle Berry har lenge spådd at de vil gifte seg. Nå kan forlovelsen være et faktum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Halle Berry (45)  - kjent fra filmer som «Monster's Ball» og «X-Men: The Last Stand» - har tidligere sverget på at hun aldri skal gifte seg igjen, etter at hennes to tidligere ekteskap begge har endt i tårer og skilsmisser.

Men nå svirrer spekulasjonene om at Berrys nye kjæreste, skuespilleren Olivier Martinez (45), har fått henne på andre tanker, etter at hun 1. nyttårsdag dukket opp med en ny ring på ringefingeren.

- Halle har funnet en sjelevenn i Olivier og det er bare et spørsmål om tid før de forlover seg, sa en venn av paret til bladet Star i oktober.

Verken Berry eller Martinez har foreløpig kommentert bryllupsryktene.

Berry har datteren Nahla (3) fra sitt tidligere ekteskap med Gabriel Aubry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Pynter seg med kroppskunst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer