Har superparet forlovet seg?

Kylie Jenner fotografert med ny diamantring på fingeren etter gjenforeningen med kjæresten Tyga.

FORLOVET?: Fansen spekulerer i om Tyga skal ha fridd til Kylie Jenner etter at paret fant sammen igjen i sommer.  Foto: SipaUSA
FORLOVET?: Fansen spekulerer i om Tyga skal ha fridd til Kylie Jenner etter at paret fant sammen igjen i sommer. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig fant Kylie Jenner (18) og Tyga (26) tilbake til hverandre etter at de først gjorde det slutt i mai.

Det forelskede paret er tydelig glade for å være sammen igjen og har delt en rekke bilder på sosiale medier. Et av Kylies Facebook-bilder fikk imidlertig fansen ekstra nysgjerrige. Realitystjernen publiserte nemlig et bilde av seg selv og Tyga der hun skrev «Herr og Fru». Da hun dagen etter ble fotografer med det som så ut som en ny diamantring, gikk fansen nesten av hakket.

Flere tror nå at rapperen har gått ned på kne og fridd til kjæresten.

Paret har ennå ikke kommentert forlovelsesryktene. 

Saken fortsetter under bildet.

HERR OG FRU: Kylie delte dette bildet på Facebook på fredag og skrev bare "Herr og Fru".  Foto: Xposure
HERR OG FRU: Kylie delte dette bildet på Facebook på fredag og skrev bare "Herr og Fru". Foto: Xposure Vis mer

Flytter sammen

At forholdet er mer seriøst enn noen gang er det ingen tvil om. Kylie har nemlig også bedt kjæresten om å flytte inn i hennes nye luksusvilla i Calabasas.

Selv om det for øyeblikket skal være fritt for drama, har Kylie og Tygas forhold vært av det turbulente slaget. Det har både gått rykter om forlovelse og graviditet, samtidig som de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

NY RING: På fredag ble realitystjernen fotografert med det som kan være en forlovelsesring på venstre ringfinger.  Foto: SipaUSA
NY RING: På fredag ble realitystjernen fotografert med det som kan være en forlovelsesring på venstre ringfinger. Foto: SipaUSA Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Paret gikk hvert til sitt  for et par måneder siden, men ble i begynnelsen av juli fotografert sammen under premieren på Kanye Wests nye, kontroversielle musikkvideo.

Før dette startet Tyga gjenforeningsrykter ved å dele et Instagram-bilde av Kylie, der det stod «de kommer alltid tilbake». Etter noen timer slettet han imidlertid bildet, ifølge Mirror.

- De er offisielt sammen igjen og det virker som det ikke er noe drama foreløpig. De bryr seg om hverandre, og var ikke klare for at det tok slutt, sier en kilde til magasinet People.

LES OGSÅ: Rob Kardashian: - Frieriet kom helt spontant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer