PLANLEGGER BRYLLUP? Etter rundt to år som kjærester går det nå rykter om at Joaquin Phoenix har fridd til Rooney Mara. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP? Etter rundt to år som kjærester går det nå rykter om at Joaquin Phoenix har fridd til Rooney Mara. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooney Mara og Joaquin Phoenix:

Har superparet forlovet seg i hemmelighet?

Nå svirrer forlovelsesryktene.

Mandag avslørte «House of Cards»-stjernen Kate Mara (36) at hun og Jamie Bell (33) hadde blitt foreldre sammen for første gang. Babyen ble født allerede for et par uker siden, men duoen valgte å holde fødselen hemmelig.

Nå svirrer ryktene om at også Maras søster, «The Girl With The Dragon Tattoo»-stjernen Rooney Mara (34), bærer på en hemmelighet. Flere amerikanske medier spekulerer nemlig i om hun har forlovet seg med kjæresten Joaquin Phoenix (44).

Saken fortsetter nedenfor.

I helgen ble nemlig den talentfulle skuespilleren avbildet med en diger diamantring på sin venstre hånd da hun gjorde ærend i Los Angeles, skriver blant annet Us Weekley - som også poster et bilde av Rooney med ringen.

Det svært private paret har foreløpig ikke kommentert forlovelsesryktene selv.

- Ja, vi er kjærester

Mara og Phoenix ble først linket til hverandre i januar 2017 etter at de skal ha forelsket seg hodestups under innspillingen av filmen «Mary Magdalene» året før.

Samme vår ankom de avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes sammen, og her gjorde de ingenting for å skjule sine følelser for hverandre. Likevel skulle det gå fire nye måneder før paret bekreftet forholdet offentlig.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET SEG PÅ SETTET: I filmen «Mary Magdalene» spilte Phoenix rollen som Jesus, mens Mara hadde hovedrollen som Mary. .Foto: NTB Scanpix
FORELSKET SEG PÅ SETTET: I filmen «Mary Magdalene» spilte Phoenix rollen som Jesus, mens Mara hadde hovedrollen som Mary. .Foto: NTB Scanpix Vis mer

Venner i lang tid

Det var i et intervju med The New York Times i september 2017, at Joaquin, som har gjort suksess i filmer som «Gladiatoren» og «Walk the line», innrømmet at han var kjæreste med Rooney.

I tillegg avslørte han også den gang at de hadde flyttet sammen i Hollywood Hills i Los Angeles.

- De liker egentlig ikke å gå ut. De trives best alene sammen. De lever i sin egen lille boble, fortalte en kilde til Us Weekly kort tid senere.

Turtelduene hadde kjent hverandre i mange år før de ble kjærester. I 2013 spilte de blant annet mot hverandre i det romantiske dramaet «Her», og i fjor kom også filmen «Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot», hvor begge har sentrale roller, ut.

Nå kan det altså se ut som om de to har valgt å ta forholdet et viktig skritt videre og bestemt seg for å dele resten av livet sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

BERØMTE SØSTRE: Både Rooney (til venstre) og Kate Mara har suksessfulle skuespillerkarriere i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE SØSTRE: Både Rooney (til venstre) og Kate Mara har suksessfulle skuespillerkarriere i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har aldri blitt knust

Tidligere var Rooney, som altså er lillesøster til Hollywood-stjernen Kate Mara (34), i et seks år langt forhold med regissør Charlie McDowell, mens Phoenix' siste forhold var med DJ Allie Teilz fra 2013 til 2015.

For fem år siden åpnet «Walk the Line»-stjernen seg om sin erfaring med kjærlighet.

- Jeg har aldri vært i et forhold som har endt med hjertesorg. Jeg har opplevd kjærlighet, og jeg har sagt «Jeg elsker deg», og ikke hørt det tilbake. Men jeg har aldri blitt knust, sa han ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Derfor skapte Kims nyfødtbilde storm

- Hun var kjempefrekk mot den spanske dronningen

- Hun var kjempefrekk mot den spanske dronningen

- Ikke få meg til å mislike babyen din

- Ikke få meg til å mislike babyen din

- Det er hardt å være monogam

- Det er hardt å være monogam

Overrasker fansen med unikt bilde

Overrasker fansen med unikt bilde

Supermodellen avslører babynyhet

Supermodellen avslører babynyhet

- Det viktigste er at vi har hverandre

- Det viktigste er at vi har hverandre

Kjendisopprør: - Ble fysisk uvel

Kjendisopprør: - Ble fysisk uvel

Sjamanens eks bryter tausheten

Sjamanens eks bryter tausheten

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder