SAMMEN IGJEN: Sunday People melder av Lewis Hamilton og Nicole  Scherzinger har funnet sammen igjen. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Sunday People melder av Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger har funnet sammen igjen. Foto: All Over PressVis mer

Har superparet blitt sammen igjen?

Pussycat Dolls-vokalisten og Formel 1-stjernen er i ferd med å finne tilbake igjen etter bruddet i juli.

SEOGHØR.NO:  Etter å ha hatt et av-og på-forhold i over fem år, satte den britiske Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (28) og Pussycats Dolls-vokalisten Nicole Scherzinger (35) sluttstrek for forholdet i juli.

- Det er så vanskelig å holde forholdet levende når de nesten aldri er i samme land. Begge har støttet hverandre i karrierene sine, og det vil de fortsette med. Men alt arbeidet kostet dem til slutt forholdet, forteller en kilde.

Nå ser det ut til at de er i ferd med å finne sammen igjen - bare en måned etter bruddet!

Siden begge lever et hektisk liv med mye reising har det vært vanskelig å pleie forholdet. Spesielt siden de bor på hver sin side av Atlanterhavet – Lewis i London, og Nicole i Los Angeles. Men Formel 1-kjøreren er likevel ivrig på å gi forholdet en ny start.

I følge den britiske avisen Sunday People, fløy fartsfantomet over til Los Angeles for å overtale Nicole til å gi forholdet et nytt forsøk.

- Lewis var helt knust etter bruddet, og da han foreslo for Nicole å komme på besøk for å snakke ut, var han glad for at hun svarte ja, sier en kilde til avisen.
 
Formel 1-verdensmesteren fra 2008 tilbrakte flere dager i artistens hjem i Beverly Hills i Los Angeles, mens Lewis hadde en tre uker lang pause fra Formel 1-sirkuset.

Men om forholdet kommer til å vare, er mange usikre på - ferien er over, og Lewis har begynt forberedelsene til Grand Prix i Italia. Like etterpå går turen til  Singapore, Sør-Korea, og Japan.  Samtidig kommer Nicole til å befinne seg i London frem til jul, hvor hun skal være dommer på den britiske versjonen av X-Factor. Dermed må de belage seg på mye tid fra hverandre.

LES OGSÅ: Trøstet seg på Playboy-fest etter bruddet