Kim Kardashian West:

Har støtt på massivt problem etter undertøy-slakt

Realitystjernen har to millioner klesplagg med det gamle navnet Kimono. Nå prøver hun desperat å finne en løsning.

HODEBRY: Det viser seg at det ikke skulle være en enkel affære å bytte navn på det omstridte undertøysmerket. Nå avslører Kim Kardashian nemlig at hun har to millioner klesplagg merket med det tidligere navnet Kimono, som hun ikke vet hva hun skal gjøre med. Foto: NTB Scanpix
HODEBRY: Det viser seg at det ikke skulle være en enkel affære å bytte navn på det omstridte undertøysmerket. Nå avslører Kim Kardashian nemlig at hun har to millioner klesplagg merket med det tidligere navnet Kimono, som hun ikke vet hva hun skal gjøre med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni stormet det rundt realitystjernen Kim Kardashian West (38) etter at hun kunngjorde sitt nye prosjekt, et undertøysmerke bestående av «shaping-undertøy».

Navnet på det omstridte undertøyet, Kimono, vakte stor oppsikt da det også er navnet på den tradisjonelle japanske nasjonaldrakten. 38-åringen ble blant annet beskyldt for kulturell appropriasjon, og mottok også et brev fra ordføreren i den japanske byen Kyoto, Daisaku Kadokawa, som ba Kim om å revurdere navnet på kolleksjonen sin.

Bønnene ble hørt og i begynnelsen av juni kunne realitystjernen meddele i et innlegg på Instagram, at hun skulle endre navnet på undertøysmerket sitt.

Skaper hodebry

Det ser imidlertid ut til at endringen av navnet på undertøysmerket ikke kommer til å gå helt smertefritt for seg. Stjernen sitter nemlig på to millioner plagg som allerede har blitt markert med den første logoen av det tidligere navnet, Kimono.

I en video publisert på Twitter forteller 38-åringen om hodebryet som gjør at hun blir nødt til å finne en løsning på hvordan hun enklest mulig skal merke klærne på nytt. I videoen viser stjernen frem hva slags valgmuligheter hun nå står overfor.

Det er tydelig at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal gjøre, ettersom hun ikke er fornøyd med noen av valgmulighetene.

Det første alternativet hun viser frem er en stor svart firkant som har blitt trykket over Kimono-logoen, men det kommer nok ikke til å bli løsningen da 38-åringen påpeker i videoen at hun synes det blir for stort.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

Kan ha funnet en løsning

Alternativ to er derimot å forsøke å fjerne logoen på to millioner klesplagg. Dette viser hun frem i videoen og man kan se at rester av logoen fortsatt synes - til tross for et iherdig forsøk på å fjerne den. Det kan dermed se ut til at alternativ nummer tre kan bli løsningen.

Det innebærer at hun skal lage et tynt, svart merke som akkurat skjuler navnet, Kimono.

- Jeg liker det. Det ser ut som et fint merke, forteller 38-åringen i videoen og fortsetter:

- Jeg ville bare at dere skulle få en oppdatering om fremdriften vår, og samtidig forstå at det er veldig vanskelig å finne ut av hvordan vi skal kunne endre alle merkene på disse plaggene på både en bærekraftig og estetisk måte.

Det er for øvrig fortsatt uvisst hva det nye navnet på undertøysmerket til realitystjernen vil bli.

Ble hyllet av fansen

Det var første dagen i juli måned at 38-åringen delte et langt Instagram-innlegg, hvor hun fortalte om bakgrunnen for beslutningen med å endre navnet på undertøysmerket sitt. I innlegget skrev blant annet stjernen at da hun kunngjorde navnet på undertøysmerket, var det med beste mening og intensjon.

- Mine merker og produkter er laget med inklusivitet og mangfold i kjernen, og etter betenkning og vurdering vil jeg lansere mitt Shape-wear merke under et nytt navn. Jeg vil snart kontakte dere. Takk for deres forståelse og støtte, var noe av det Kim skrev den gang.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Under Instagram-innlegget strømmet det inn med gode ord til realitystjernen, og flere benyttet anledningen til å takke Kim for at hun endrer navnet.

- Jeg elsker at du som alle andre er et menneske. Du lærer og vokser og du tør å innrømme det. Stor respekt til deg, kommenterte en av følgerne.

- Det er så bra gjort av deg. Du kunne lett ha sagt at du ikke ville endre navnet. Stor respekt. Vi hadde kjøpt undertøyet uansett, kommenterte en annen.

- Tusen takk Kim for at du lytter. Vi støtter deg, alltid, kommenterte en tredje.

LES OGSÅ: Derfor får ikke Kim Kardashian stjerne på Hollywood Walk of Fame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer