Eurovision Song Contest:

- Har ståltrua på at de kommer langt

Torsdag kveld skal norske Jowst i ilden i andre semifinale i Eurovision Song Contest. Tidligere MGP-vinnere har trua. 

ROSER JOWST: Eurovision Song Contest-vinnerne Alexander Rybak og Hanne Krogh er blant de profilerte artistene som ønsker Joakim With Steen og Aleksander Walmann (midten) lykke til i Kiev. Foto: NTB scanpix
ROSER JOWST: Eurovision Song Contest-vinnerne Alexander Rybak og Hanne Krogh er blant de profilerte artistene som ønsker Joakim With Steen og Aleksander Walmann (midten) lykke til i Kiev. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

KIEV/OSLO (Seoghør.no): Tirsdag kveld kunne svenskene juble etter at Robin Bengtsson (27) og låta «I Can't Go On» gikk videre til årets finale i Eurovision Song Contest.

I kveld er det vårt eget ESC-håp som skal i ilden i ukas andre semifinale. Joakim With Steen (27) og Aleksander Walmann (31) representerer Norge med «Grab The Moment» under With Steens artistnavn Jowst.

Den mye omtalte lysmasken virket ikke da duoen sto på scenen under onsdagens første generalprøve i Kiev, dagen før selve semifinalen. Teknikken sviktet nok en gang under den andre generalprøven, men forhåpentligvis går alt som det skal under kveldens opptreden.

Etter å ha vært i Kiev en drøy uke, kan duoen fortelle Seoghør.no om solid oppmøte og entusiasme på det knippet med opptredener de har gjort hittil i den ukrainske hovedstaden. Begge har også klokketro på å kvalifisere seg videre til lørdagens finale.

Likevel - konkurransen i ESC er tøff, og selv om Jowst har sjarmert fansen rundt omkring i Europa på promoturné etter MGP-seieren, er det vanskelig å spå utfallet av musikkonkurransen.

Seoghør.no har derfor tatt runden hos en håndfull tidligere norske MGP-vinnere og ESC-deltakere, for å få deres spådommer, lykkeønskninger og råd til den norske duoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer