Har spontanabortert i femte måned

Den britiske modellen ble kjørt til sykehus, men mistet sitt ufødte barn.

MISTET BARNET: Modellen Kelly Brook var overlykkelig over sin uplanlagte graviditet. Nå, nesten fem måneder inn i svangerskapet, har hun spontanabortert. Her avbildet lykkelig uvitende i slutten av mars, kort tid etter at graviditeten ble offentliggjort Foto: All Over Press
MISTET BARNET: Modellen Kelly Brook var overlykkelig over sin uplanlagte graviditet. Nå, nesten fem måneder inn i svangerskapet, har hun spontanabortert. Her avbildet lykkelig uvitende i slutten av mars, kort tid etter at graviditeten ble offentliggjort Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars annonserte modellen Kelly Brook (31) at hun ventet sitt første barn med kjæresten Thom Evans (25). Selv om graviditeten ikke var planlagt var hun svært lykkelig over å være gravid.   

Nå har imidlertid det forelskede paret blitt utsatt for et tragisk tap - den sjarmerende modellen har spontanabortert i femte måned. Det melder DailyMail. Ifølge den britiske avisen ble hun fraktet til sykehus i all hast i slutten av forrige uke, men fosterets liv stod ikke til å redde.

Mandag kveld skal 31-åringen befinne seg på landstedet sitt i Kent der hun hviler etter spontanaborten. En talsperson for modellen har bekreftet den triste nyheten overfor Daily Mail.

- De ber om at alle vennligst respekterer deres privatliv i denne smertefulle tiden. Det vil ikke komme noen videre kommentar, uttaler talspersonen til Daily Mail.

Men en venn av paret har imidlertid uttalt seg til avisen om spontanaborten.

- Kelly er helt knust, forståelig nok. Hun er hjemme og blir passet på av Thom og moren Sandra. Det er ingenting man kan si på et slikt tidspunkt, hun trenger bare å få tid til å sørge, forteller kilden til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er bedre enn Sandra i senga  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer