Har spist sin egen morkake siden fødselen

Og «Mad Men»-stjernen January Jones anbefaler det til alle nybakte mødre.

VEKKER OPPSIKT: January Jones er ikke redd for å gå sine egne veier. Før har hun nektet å fortelle hvem barnefaren er, og nå innrømmer hun en litt spesiell diett.  Foto: Reuters
VEKKER OPPSIKT: January Jones er ikke redd for å gå sine egne veier. Før har hun nektet å fortelle hvem barnefaren er, og nå innrømmer hun en litt spesiell diett. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september ble «Mad Men»-stjernen January Jones mamma til sønnen Xander. Nå innrømmer Jones at hun siden fødselen har spist sin egen morkake!

Hun skal ha inntatt morkaken, som babyen fikk næring fra gjennom navlestrengen, i form av kapsler siden fødselen.

Det er på spørsmål fra People magazine om hvordan hun takler å være en arbeidende alenemamma at hun kommer med innrømmelsen.

- Jeg har en erfaren doula (fødselshjelper red anm.) som sørger for at jeg spiser bra, og at jeg får i meg vitaminer og te, og med morkakekapsler, sier Jones.

- Morkaken blir tørket og gjort om til vitaminer. Det var noe jeg var veldig nølende til, men vi er det eneste pattedyret som ikke spiser vår egen morkake. Det er ikke heksekraft eller noe, jeg anbefaler det til alle mødre, sier Jones.


Selv om Jones er svært åpen om sitt kosthold etter fødselen, nekter hun fortsatt å navngi hvem som er faren til Xander.

Raskt etter fødselen var hun tilbake i jobb i TV-serien «Mad Men», som på søndag har premiere på sin femte sesong i USA.

- Jeg tror jeg var tilbake på jobb seks eller sju uker etter fødselen, så han var veldig liten. Jeg hadde babyen og barnevakten i ett eget rom, slik at jeg kunne komme dit å amme ham annenhver time, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk blir belønnet for å være idioter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer